AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, hafta sonu Yozgat Çamlık Milli Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Hasan Kandemir ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Çamlık’ta vatandaşları ziyaret eden Şahan, hemşehrileriyle sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından Yozgat ve ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, hafta sonu programında Yozgat Çamlık Milli Parkı’nı ziyaret etti.

Milletvekili Şahan, AK Parti İl Başkanı Hasan Kandemir, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı Öçal, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İbrahim Çelik ve teşkilat mensupları, hafta sonu programı kapsamında Çamlık Milli Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.
Yozgat’ın önemli doğal alanlarından biri olan ve Türkiye’nin ilk milli parkı olma özelliğini taşıyan Çamlık Milli Parkı’nda vatandaşları ziyaret eden Şahan, ailelerle ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek talep, beklenti ve görüşleri dinlendi.

Milletvekili Süleyman Şahan, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda vatandaşlarla bir araya gelmenin kendileri için önemli olduğunu belirtti. Şahan, Çamlık’ta kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan hemşehrilerine teşekkür etti. Özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Şahan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe verdiği önem kapsamında bizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi. Vatandaşların tebessümlerinin ve samimi karşılamalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Şahan, tüm Yozgatlılara aileleriyle birlikte huzurlu, neşeli ve bereketli günler geçirmeleri temennisinde bulundu