enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,6175
EURO
50,1662
ALTIN
5.793,74
BIST
11.257,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
4°C
Yozgat
4°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Çok Bulutlu
6°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
3°C
Cuma Çok Bulutlu
4°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
5°C

Bozdağ: “Yozgat her zaman bizim gönlümüzde”

Bozdağ: “Yozgat her zaman bizim gönlümüzde”

Eski Adalet Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkanvekili hemşehrimiz Bekir Bozdağ, Yozgat’a olan gönül bağını bir kez daha vurgulayarak, “Yozgat her zaman bizim gönlümüzde ve görünmez destekçisi olmaya devam edeceğim” dedi.

Bozdağ, Partisinin İl Başkanlığında yaptığı açıklamada; Yozgat’a yapmış olduğu ziyaretin, uzun bir aradan sonra teşkilat düzeyinde gerçekleşen ilk ziyaret olduğunu belirterek, “Bu durum beni üzüyor. Daha sık gelmek isterdim, ancak Yozgat her zaman bizim gönlümüzde. Biz Yozgat’ın evladıyız, nerede olursak olalım aklımız buradadır” ifadelerini kullandı.

Yozgat’ın her zaman gönlünde özel bir yeri olduğunu söyleyen Bozdağ, şunları ekledi: “Bugün Yozgat’ımıza uzun bir aradan sonra teşkilat ziyareti düzeyinde ilk defa geldim. Bunu da üzülerek ifade ediyorum. Keşke daha sık gelme fırsatımız olsaydı, ama Yozgat her zaman bizim gönlümüzde.”

Bozdağ’ın konuşmasında, ekonomideki zorluklara da değindi. Türk ekonomisinin zaman zaman sıkıntılarla karşılaştığını ancak doğru tedbirlerle bu sıkıntıların aşılacağına inandığını belirten Bozdağ, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sağlıklı bir ekonomi yönetimi işliyor ve inşallah hazirandan itibaren ekonomideki iyileşmeyi hepimiz hissedeceğiz” dedi.

Sosyal ve ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye’nin güçlenmeye devam ettiğini vurgulayan Bozdağ, “Türkiye, her şeye rağmen yoluna devam ediyor. Ekonomik krizler ve zorluklar yaşansa da Türkiye yeni bir evreye girdi ve bunun sonu daha güçlü, daha aydınlık bir Türkiye olacaktır” şeklinde konuştu.

Bozdağ, ayrıca Türk milletinin yerli ve milli firmalarına sahip çıkmasının önemine dikkat çekti. Ekonomik boykot çağrılarına karşı, “Yerli firmalarımız ayakta durduğunda Türk milleti daha güçlü olacak, dışa bağımlılığı azalacak ve ekonomik bağımsızlık güçlenecektir” dedi.

Yozgat’ın her bir vatandaşı ve yurtdışındaki hemşehrilerine sevgi ve saygılarını ileten Bozdağ, “Biz gönlümüzle, bedenimizle her daim buradayız, burada olmaya da devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’da yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi.

Bozdağ, konuşmasının ardından AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ile birlikte geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz’in vefat eden eşi Eczacı Sevilay Lekesiz’in cenaze törenine katılmak üzere Çapanoğlu Büyük Camii’ye geçti. AK Parti Yozgat Eski İl Başkanı Harun Lekesiz ile geçmişte uzun yıllar siyaset yaptıklarını belirten Bozdağ, vefat eden eşi Sevilay Lekesiz için başsağlığı diledi. Bozdağ, “Değerli kardeşim Harun Lekesiz Başkanıma ve ailesine sabırlar diliyorum. Sevilay Hanım’a Allah’tan rahmet, makamının Ali olmasını niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.