enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,0674
EURO
48,5722
ALTIN
5.430,16
BIST
10.971,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
19°C
Yozgat
19°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Çok Bulutlu
18°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C

Başsavcı Aydoğan: Yozgat, ülkemizin en huzurlu illerinden biri

Başsavcı Aydoğan: Yozgat, ülkemizin en huzurlu illerinden biri
A+
A-

Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Enes Serdar Aydoğan, Yozgat’ın Türkiye’nin en huzurlu illerinden biri olduğunu belirterek, burada görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Hakan Kiracı ile Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, Yozgat Olay Haber Sahibi ve TİGAD ile EKOL TV Yozgat Temsilcisi Ferhat Özer, Cumhuriyet Başsavcısı Aydoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başsavcı Aydoğan, 2 yıl önce Sorgun’da Başsavcı olarak görev yaptığını hatırlatarak, “Sorgun’dan ayrıldıktan sonra kısa sürede tekrar Yozgat’a atanabileceğimi hiç düşünmemiştim. Memuriyet hayatında tayinler nasip işidir. Benim için sürpriz oldu ama Yozgat’a tekrar gelmekten dolayı mutluyum. Çünkü Yozgat yöre olarak bana yabancı değil. Ankaralı ve Anadolu insanıyım. Bu toprakların evladıyım. Şirin bir Anadolu kentinde yeniden görev yapmaktan sevinç duyuyorum. Allah bize burada adaletle hükmetmeyi, huzur içinde verimli hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Yozgat’ın kanunlara saygılı bir şehir olduğunu da vurgulayan Başsavcı Aydoğan, adliye hakkında da değerlendirmelerde bulunarak, “Şunu memnuniyetle ifade etmek isterim ki adliyemiz, eski bakanlarımızın katkılarıyla hem fiziki hem de personel bakımından oldukça elverişli şartlara sahiptir. İmkanlarımız gayet güzeldir” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Kiracı ve Özer, Yozgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selçuk Akdoğan’ı da makamında ziyaret etti.

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Akdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yargının asli görevi, vatandaşın adalete olan güvenini en üst seviyede korumaktır. Bizler de bu anlayışla görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Yozgat adliyesi, güçlü yapısı ve personeliyle vatandaşımıza hızlı ve adil hizmet sunmaya devam edecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.