Mitinge dönen buluşmada Dr. Kazım Arslan;” Yozgat’ın şahlanışı yine bizimle olacak inşallah. Biz mevcut yöneticiler gibi yandaşlara çalışmaya değil Yozgatlıya çalışmak için bu göreve talibiz” dedi.
Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, İl genelinde doğalgaz çalışmalarının Akdağmadeni ve Şefaatli ilçelerinde hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, yıl sonuna kadar iki ilçenin daha doğalgazla ısınacağını söyledi
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimdeki başarıyı artırmak ve ailelerle olan iletişimi güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği veli ziyaretlerine devam ediyor.
Yozgat'ın kıymalı pidesiyle ünlü ilçesi Yerköy’de pide fırınlarında kıymalı pide yoğunluğu başladı. Vatandaşlar kıyma olarak çektirdikleri kurban etini kıymalı pide yaptırmak için fırınlara akın ediyor.
Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 12 Eylül’ün ardından şehit edilen ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu için saygı yürüyüşü düzenleyerek sonrasında dualarla andı.
Şehitlere saygı yürüyüşünün ardından okunan dualar, Pehlivanoğlu ve tüm şehitlerin ruhlarına hediye edildi.