enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
37,8390
EURO
40,9493
ALTIN
3.679,92
BIST
9.044,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
9°C
Yozgat
9°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
13°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

Başkan Can’dan Berat Kandili mesajı

Başkan Can’dan Berat Kandili mesajı

Memur-Sen Yozgat 2. Nolu Şube Başkanı Hasan Can, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.

Başkan Hasan Can, mesajında, Berat Kandili’nin affın, rahmetin ve manevi huzurun zirveye ulaştığı önemli bir gece olduğunu belirtti. Bu özel gecede duaların kabul olmasını temenni eden Can, “Berat Kandili, bizlere Allah’ın sonsuz affını hatırlatırken, kalplerimizi arındırma, kendimizi sorgulama ve manevi değerlerimizi güçlendirme fırsatı sunmaktadır. Bu mübarek gece, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekişmesine vesile olsun.” ifadelerini kullandı.

Başkan Can, Berat Kandili’nin, insanlara hoşgörü, sabır ve sevgi gibi evrensel değerleri hatırlatarak, toplumda birlik ve beraberliği güçlendirmeye vesile olması gerektiğini vurguladı. Tüm İslam Âlemi’nin ve Yozgat halkının Berat Kandili’ni kutlayan Can, bu geceyi dualarla, iyilikle ve hayırla geçirmelerini temenni etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.