enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,1704
EURO
47,0707
ALTIN
4.336,96
BIST
10.358,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Açık
34°C
Yozgat
34°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C

Bakkallar odası’ndan esnafa bayram kahvaltısı

Bakkallar odası’ndan esnafa bayram kahvaltısı

Yozgat Bakkallar Odası tarafından Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde esnafa yönelik bayramlaşma ve kahvaltı programı düzenlendi. Bozok Yayla Evi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Yozgatlı esnaflar bir araya gelirken, program samimi ve sıcak bir atmosferde geçti.

Kahvaltı programına Yozgat Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Akdemir ve çok sayıda esnaf katılım gösterdi.

Programda bir konuşma yapan Başkan Akdemir, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren özel zamanlar olduğuna dikkat çekti.

Başkan Akdemir, “1-2 saatliğine de olsa bir araya gelmek, farklı bir ortamda nefes almak hepimize iyi geldi. Katılım gösteren tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Çeşitli nedenlerle aramızda olamayan esnaf kardeşlerimizin de gönlünün burada olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bayramların dayanışma ve kaynaşma fırsatı sunduğunu belirten Akdemir, “Bu güzel vesileyle esnafımızla bir araya gelip sohbet ettik, dertleştik. Dilerim ki bu tür birliktelikleri daha sık ve daha geniş katılımlarla devam ettiririz” dedi.

Başkan Mustafa Akdemir’e teşekkür eden katılımcılar, programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların esnaf arasındaki bağları güçlendirdiğini ifade etti. Etkinlik, karşılıklı bayramlaşma, sohbetler ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.