Yozgat’ta bağımlılıkla mücadele çalışmalarının daha etkin yürütülmesi, bağımlı bireylerin topluma kazandırılması ve kurumlar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, il genelinde bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ile önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan faaliyetler ele alındı.
Toplantıda kurum yetkilileri tarafından bağımlılıkla mücadele alanında uygulanan çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu yapılırken, planlanan faaliyetler ve kurumlar arası koordinasyon konuları değerlendirildi. Bağımlılıkla mücadelede etkin ve koordineli çalışmalar yürütülmesinin önemine dikkat çekilen toplantıda, bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin güçlendirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar görüşüldü./