Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazilerin milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki fedakârlıklarının önemine dikkat çekti.
Aydoğmuş mesajında, “Gazilerimiz, bu vatanın bağımsızlığı ve milletimizin hürriyeti uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele etmiş kahramanlardır. Onların vakur duruşu, milletimizin iradesinin hiçbir güç karşısında boyun eğmeyeceğini göstermektedir” ifadelerini kullandı.
“VEFA, GAZİLERİMİZE OLAN EN BÜYÜK BORCUMUZDUR”
Başkan Aydoğmuş, gazilerin sadece anma günlerinde değil, hayatın her anında hatırlanması gerektiğini vurguladı: “Gazilerimizin sorunlarına duyarlı olmak, onlara hak ettikleri saygıyı göstermek hem bireysel hem de toplumsal sorumluluğumuzdur. Vatan uğruna ödenen bu ağır bedeli daima hafızamızda diri tutmalı ve gençlerimize bu bilinci aktarmalıyız. Gazilerimize duyduğumuz vefa, millet olma bilincimizi pekiştirmektedir.”
ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE, GAZİLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYORUZ
Mesajını, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman gazileri minnet ve saygıyla anarak tamamlayan Aydoğmuş, “Aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor; hayatta olan gazilerimize sağlık, huzur ve uzun ömürler diliyorum. Gazilerimizin onurlu mücadelesi, bizlere daima yol göstermeye devam edecektir” dedi.