Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, ilçenin ihtiyaçları ve geleceğine yönelik çalışmalar kapsamında Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Arslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Millî Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez ile Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Ömür Fatih Karakullukçu ile bir araya gelerek Yerköy’e yönelik çalışmaları değerlendirdi.
Başkan Arslan’ın gerçekleştirdiği görüşmelerde, ilçenin ihtiyaçlarının karşılanması, mevcut imkânların daha etkin değerlendirilmesi ve Yerköy’e kalıcı hizmetler kazandırılması konuları öne çıktı.

YERKÖY İÇİN İŞ BİRLİĞİ VURGUSU
Millî Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez ile gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Arslan, Yerköy’e yönelik her çalışmanın merkezinde ilçenin ve hemşehrilerin ihtiyaçlarının bulunduğunu belirtti.
Arslan, ilçeye kalıcı hizmetler kazandırmak, mevcut imkânları en verimli şekilde değerlendirmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Yerköy bırakmak amacıyla kurumlarla iş birliğine önem verdiklerini ifade etti.
Başkan Arslan, görüşmede gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Millî Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez’e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
EĞİTİM İÇİN ANKARA’DA GÖRÜŞME
Başkan Arslan’ın Ankara’daki temaslarının bir diğer adresi ise Millî Eğitim Bakanlığı oldu. Arslan, Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Ömür Fatih Karakullukçu ile bir araya geldi.
Görüşmede Yerköy’de eğitim imkânlarının geliştirilmesine yönelik konular ele alındı. Başkan Arslan, çocukların daha iyi şartlarda eğitim almasının ve geleceğe güvenle hazırlanmasının önemine dikkat çekti.
Eğitime verilen her desteğin Yerköy’ün geleceğine yapılan değerli bir yatırım olduğunu vurgulayan Arslan, ilçenin eğitim imkânlarını güçlendirecek çalışmalarda ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde hareket etmeyi önemsediklerini belirtti.
Başkan Arslan, Doç. Dr. Ömür Fatih Karakullukçu’ya da gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
“YERKÖY’ÜMÜZÜN YARINLARI İÇİN”
Ankara’daki temaslarını Yerköy’ün ihtiyaçları doğrultusunda sürdüren Başkan Arslan, ilçenin bugününü güçlendirirken geleceğine de katkı sunacak çalışmaların takipçisi olduklarını ifade etti. “Yeni Bir Hikâye: Yerköy” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Arslan, temaslarını “Yerköy’ümüzün yarınları için” değerlendirmesiyle kamuoyuyla paylaştı.