enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,0290
EURO
44,2265
ALTIN
4.215,01
BIST
9.359,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
27°C
Yozgat
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C

“Anneler gülerse dünya güler”

“Anneler gülerse dünya güler”

Sorgun ilçesinde faaliyet gösteren Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Dernek binasında düzenlenen ve annelerin yoğun ilgi gösterdiği program, sıcak ve duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu.

Etkinliğe, Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Başkanı Pınar Ünal’ın yanı sıra çok sayıda anne ve anne adayı katıldı. Katılımcılar, hem Anneler Günü’nü kutlamanın sevincini yaşadı hem de birbirleriyle dayanışma içerisinde keyifli vakit geçirdi.

Program kapsamında özel olarak hazırlanan Anneler Günü pastası, dualar eşliğinde kesildi. Etkinliğin en anlamlı anlarından biri ise, dernek tarafından tüm annelere ve anne adaylarına takdim edilen çiçekli plaketler oldu. Bu jest, katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Plaketlerin üzerinde yer alan “Anneler Gülerse Dünya Güler” mesajı ise etkinliğin ruhunu yansıttı.

Etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Pınar Ünal, annelerin hayatımızdaki yerinin asla doldurulamayacağını belirterek şunları söyledi: “Bugün burada, toplumun en fedakâr, en cefakâr bireyleri olan annelerimizi onurlandırmak için toplandık. Katılım gösteren tüm kıymetli misafirlerimize ve bu güzel organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneğimizin şefkatli elleri ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Bizler inanıyoruz ki; anneler gülerse çocuklar güler, çocuklar gülerse dünya güler. Anneler ölümsüzdür; onların duası, sevgisi ve merhameti bir ömür bize ışık olur.” Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve annelere yapılan küçük hediye takdimleriyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.