Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Dr. Fatih Akgül, toplumun kültürel ve entelektüel gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir eğitim programı başlatacaklarını duyurdu. Akgül, özellikle siyasi liderlerin doğru bilgiye ulaşma ve toplumsal meselelere hakim olma becerilerinin önemine dikkat çekerek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik bir “Okuduğunu Anlama Kursu” düzenleyeceklerini açıkladı.
TOPLUMSAL VE SİYASİ MESELELERİ DERİNLEMESİNE ANLAMA AMACI
Akgül, düzenleyecekleri kursun, toplumsal ve siyasi meselelerin doğru bir şekilde anlaşılabilmesi adına önemli bir adım olacağını belirtti. “Özellikle siyasi liderlerin, toplumun ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayabilmesi için okuma ve analiz becerileri büyük bir önem taşımaktadır” diyen Akgül, Özgür Özel’in bu kursa katılımının topluma büyük fayda sağlayacağını vurguladı.
KURSUN İÇERİĞİ VE HEDEFİ
Kursun amacının, katılımcılara sadece metin okuma becerisi kazandırmak değil, aynı zamanda okuduklarını doğru analiz etme ve topluma sağlıklı bir şekilde aktarabilme yeteneği kazandırmak olduğunun altını çizen Dr. Akgül, kurs boyunca eleştirel düşünme ve çözüm odaklı yaklaşım geliştirme konularında eğitimlerin de verileceğini söyledi.
İLETİŞİM VE KAYIT BİLGİLERİ Kursun detayları ve kayıt için Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı ile iletişime geçilebileceği belirtildi. Dr. Fatih Akgül, bu eğitim programının toplumda daha verimli bir iletişim ve anlayış ortamı yaratmayı hedeflediklerini ifade etti.