enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
49,8378
EURO
55,6845
ALTIN
6.464,88
BIST
11.165,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
13°C
Yozgat
13°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
12°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Pazar Çok Bulutlu
15°C
Pazartesi Çok Bulutlu
14°C

Alaca-Yozgat yolundaki kaza yürekleri yaktı

Alaca-Yozgat yolundaki kaza yürekleri yaktı


Alaca-Yozgat yolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren küçük Ömer Asaf Sarpkaya, annesi Yasemin Sarpkaya ve ablası Amine Sarpkaya son yolculuklarına uğurlandı. Aynı kazada hayatını kaybeden Millî Eğitim’den emekli Ali Sarıaslan da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
Yozgat’ı derin üzüntüye boğan trafik kazasında hayatını kaybedenler, dualarla son yolculuklarına uğurlandı. TOKİ Şehit Mehmet Koçak İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Ömer Asaf Sarpkaya ile annesi Yasemin Sarpkaya ve ablası Amine Sarpkaya için Çapanoğlu Camii’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.
Aile yakınlarının ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninin ardından Sarpkaya ailesinin cenazeleri Çatak Mezarlığı’nda defnedildi. Küçük Ömer Asaf’ın ve ailesinin vefatı, yakınlarını ve eğitim camiasını yasa boğdu.
EĞİTİM CAMİASINDAN TAZİYE MESAJI
Yozgat İl Millî Eğitim Müdürlüğü, öğrencileri Ömer Asaf Sarpkaya ile annesi ve ablasının hayatını kaybetmesi üzerine başsağlığı mesajı yayımladı.
Mesajda, yaşanan acı kayıptan duyulan üzüntü dile getirilerek merhumlara Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve eğitim camiasına sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.
ALİ SARIASLAN TOPAÇ KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ
Kazada hayatını kaybeden Millî Eğitim’den emekli Ali Sarıaslan için de cenaze töreni düzenlendi. Sarıaslan’ın cenazesi, ikindi namazını müteakip Çapanoğlu Büyük Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Topaç köyünde toprağa verildi.
Acı kazada yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet; geride kalan ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyoruz./

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.