$ DOLAR → Alış: 32,22 / Satış: 32,35
€ EURO → Alış: 34,61 / Satış: 34,75

Başkan Akay: Fabrikalarımızda kampanya hazırlıkları hızla devam ediyor

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri, Boğazlıyan Şeker Fabrikalarının yanı sıra Turhal Şeker Fabrikasında da kampanya hazırlıklarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Başkan Akay: Fabrikalarımızda kampanya hazırlıkları hızla devam ediyor
  • 11.07.2018

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri, Boğazlıyan Şeker Fabrikalarının yanı sıra Turhal Şeker Fabrikasında da kampanya hazırlıklarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Turhal Şeker Fabrikasını bünyesine katan Kayseri Şeker, Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikaları gibi Turhal Şeker Fabrikasını da 84. Kampanya dönemine yoğun bir tempo içerisinde yetiştirmeye çalışıyor.

Kayseri Şeker yöneticilerinin Turhal Şeker fabrikasındaki çalışmaları yakından takip etmeleri aynı zamanda çalışanlara da büyük moral ve motivasyon katkısı sağlıyor.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Turhal Şeker Fabrikasındaki kampanya hazırlıklarının beklenenden daha hızlı devam ettiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kampanya çalışmalarını yerinde inceleyen Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu,Yönetim Kurulu Üyelerinden Harun Halıcı, Denetim Kurulu Üyesi Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Kayseri Şeker Fabrikası Ziraat den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kazım Duygulu,Kayseri Şeker Fabrikası Turhal Şeker Fabrikasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Yüksel, Şeker İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı, diğer yetkililer ve çalışanlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Akay çalışanların gösterdikleri ilgiyi karşılıksız bırakmayarak akşam yemeği öncesi yemekhane önünde kısa bir konuşma yaptı.

Başkan Akay konuşmasında, Turhal Şeker Fabrikasını 84.kampanya döneminde çalıştırma hazırlıklarını yoğun tempo içerisinde sürdüren çalışanlara teşekkür ederek, çalışanların aynı zamanda Turhal İlçe halkı ile de kaynaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Akay , “İşletmede ve diğer birimlerde çalışan arkadaşlarımızın gayretini, işlerine olan heveslerini, mutlu şekilde çalışmalarını görüyorum. O tablo karşısında çok duygulandığım anlar bile oluyor. Bu nedenle baştan beri bu mücadeleyi ortaya koyan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı ifade ediyorum. Bu bizim için bir gurur meselesidir. Biz Kayseri Şeker olarak ağır bir yükün altına girdiğimizin farkındayız. Ama bu yükün altına girerken çalışanlarımızın azmine, çalışkanlığına, bilgi ve tecrübesine güvenerek hep beraber ekip olarak bu işi başarmak niyetiyle girdik. Buradaki gayretli ve başarılı çalışmalarımız nedeniyle de Turhal  ve bölgede ihale sürecinde oluşturulmaya çalışılan olumsuz hava tamamen sona ermiştir.Oluşan bu olumlu hava sonrasında, gerek Kamu kurum temsilcileri, gerek STK temsilcileri ve ziyarete gelen herkes  bize yardımcı olmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bu da bizi ayrıca mutlu etmektedir. Bizim Kayseri ve Boğazlıyan’da yapmış olduğumuz kardeşçe çalışmanın daha güzel örneğini sizlerin başaracağına ve Turhal Şeker fabrikasına gelen çalışanlarımızın Büyük Kayseri Şeker ailesini en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.”diye konuştu.

ReklamReklam
Milletvekilleri Akgül ve Şahan’dan  Vali Özkan’a ziyaret
Yozgat'ta siyasi temsilin önemli isimleri olan Ak Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, beraberlerinde il yönetim kurulu üyeleriyle...
AK Parti’de istişare ve değerlendirme toplantısı
Ak Parti Yozgat milletvekilleri ilçe ve belde belediye başkanlıkları ziyaretinin ardından İlçe başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.
Vali Özkan’dan anlamlı ziyaret
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, beraberinde Sarıkaya Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, 2008 yılında Hakkari Yüksekova'da şehit olan Piyade Çavuş Selman...
Sağlık Personeline uyum ve koordinasyon eğitimi verildi
Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi’nde, sağlık personelinin daha etkin ve verimli bir şekilde hizmet sunabilmeleri için personeline uyum...
Öğrenciler sabah namazında buluştu
Yozgat Önder İmam Hatipliler Derneği, her hafta Cuma günleri olduğu gibi bu Cuma’da sabah namazında Çapanoğlu Büyük Cami’de bir araya...
Askerlik yerleri belli oldu
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, Mayıs 2024 sınıflandırma döneminde silah altına alınacak yedek subay...
İlaçlama çalışmaları sürüyor
Yozgat Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi amacıyla ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Süleyman Şahan’ın girişimleriyle Yozgat’a 34 yeni doktor atandı
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmeler neticesinde Yozgat’a 26 Uzman hekim, 8’de pratisyen...
Ekinci: Hedefimiz 5 yılda söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmektir
Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, hedeflerinin 5 yıl içerisinde söz verdikleri çalışmaları gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Başhekim Kozan, uyardı
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr. Mustafa Kozan, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) konusunda halkı uyararak dikkatli olmaları çağrısında bulundu.
Otomobil ağaca çarptı, sürücü yaralandı
Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin kontrolden çıkarak ağaca çarpması sonucu aracın sürücüsü yaralandı.
Yozgat’ta 345 olayda 343 şüpheli yakalandı
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15-30 Nisan 2024 tarihleri arasında il genelinde yapılan operasyonlarda toplam (345) olayda (343) şüpheli şahıs...
Ünal’dan gazetemize tebrik ziyareti
Sorgun ilçesinde önemli bir sosyal sorumluluk üstlenen Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Başkanı Pınar Ünal, gazetemizi ziyaret ederek, 29....
Milletvekili Şahan, Yozgat’ın taleplerini bakanlara iletti
Milletvekili Şahan, Yozgat’ın taleplerini bakanlara iletti
Demir ve Gözan’dan Vali Özkan’a ziyaret
Sarıkaya Kaymakamı Ahmet Nuri Demir ve 31 Mart Yerel Seçimleri neticesinde Sarıkaya Belediye Başkanı seçilen Osman Gözan, Yozgat Valisi Mehmet...
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ