enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,5291
EURO
49,5628
ALTIN
5.744,63
BIST
11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Çok Bulutlu
12°C
Yozgat
12°C
Çok Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
9°C
Pazartesi Çok Bulutlu
8°C
Salı Az Bulutlu
6°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
5°C

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci MHP’den istifa etti

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci MHP’den istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, partisinden istifa ederek görevine bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğini açıkladı.

Ekinci, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde yaşanan gelişmelerin partisine ve dava arkadaşlarına zarar vermemesi adına bu kararı aldığını belirterek şu ifadelere yer verdi: “Sorgun halkının bana emanet ettiği belediye başkanlığı görevini hiçbir gölge düşmeden, sadece şehrimizin geleceği için sürdürmek en büyük sorumluluğumdur. Bu sebeple, mensubu olduğum partimden istifa ederek, belediye başkanlığı görevime bağımsız olarak devam edeceğim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şeffaf, adil ve gayretli bir şekilde çalışmayı sürdüreceğim.”

Ekinci, hizmet yolculuğunda tek pusulasının halkın ihtiyaçları ve memleketin menfaatleri olacağını vurguladı.

GENEL MERKEZ’DEN AÇIKLAMA

İstifa kararının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ekinci’nin parti belediye başkanları listesinden çıkarıldığını duyurdu. Durmaz, açıklamasında, “Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, parti ilke ve politikalarımızla bağdaşmayan davranışları nedeniyle belediye başkanları listemizden düşürülmüştür” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.