enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
47,5750
EURO
54,9324
ALTIN
6.326,19
BIST
13.687,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
26°C
Yozgat
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Genç Çiftler “Aile Kafe”de buluştu

Genç Çiftler “Aile Kafe”de buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ilan edilen “Aile Yılı” çerçevesinde, Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Aile Kafe” etkinliği, gençler ve yeni nişanlanan çiftler için anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Etkinlik Yozgat Bozok Üversitesi Bozok Evinde gerçekleştirildi. Üniversite Rektörü Prof.  Dr. Evren Yaşar’ın konuşmacı olarak davet edildiği programa, Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal, Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya, evlilik hazırlığında olan ve yeni evlenmiş çiftler katıldı.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar etkinlikte yaptığı konuşmada, evlilik yolculuğunun sadece iki insanın hayatını birleştirmesi değil, aynı zamanda güçlü bir toplumun inşasına katkı sunan önemli bir adım olduğunu vurguladı. Aile içi iletişimin ve karşılıklı anlayışın sağlam bir evlilik temeli için vazgeçilmez olduğunu belirten Rektör Yaşar, genç çiftlere hayat tecrübelerinden örnekler vererek azim, sabır ve kararlılıkla güçlü bir aile yapısı kurabileceklerini ifade etti. Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal’da aile yılı kapsamında bu tür faaliyetlere daha da önem verdiklerini belirterek, katılımlarından dolayı Üniversite Rektörü Prof Dr Evreen Yaşar’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.