enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,7015
EURO
50,2393
ALTIN
5.915,19
BIST
11.348,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Karla Karışık Yağmurlu
1°C
Yozgat
1°C
Karla Karışık Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
2°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
6°C
Cuma Çok Bulutlu
6°C
Cumartesi Az Bulutlu
6°C

Umre yolcuları dualarla uğurlandı

Umre yolcuları dualarla uğurlandı

Ramazan ayında Umre ibadetini yerine getirmek üzere Yozgat’tan yola çıkacak olan vatandaşlar için anlamlı bir uğurlama programı düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu kapsamında kutsal beldelere gidecek olan umre yolcuları, İl Müftülüğü önünde düzenlenen törenle dualarla uğurlandı.

Tören, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftüsü Ali Gülden, katılımcılara hitap ederek, umreye gidecek olan yolculara Allah’tan kabul olunmuş bir umre ve sağ salim dönüş temennisinde bulundu. Müftü Gülden, “Sizlerden o mübarek beldelerde, duaların kabul olduğu topraklarda başta şehitlerimiz için, mazlum Filistin ve Gazze için, İslam alemi için dua istiyoruz. Allah umrenizi mebrur, ibadetlerinizi kabul eylesin.” temennisinde bulundu Törene, umre yolcularının çok sayıda yakınları da katıldı. Aileler, sevdiklerinin kutsal topraklara gitmeden önceki son anlarını paylaşarak, onları dua ve gözyaşlarıyla uğurladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.