enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
45,1488
EURO
53,0107
ALTIN
6.720,53
BIST
14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Yağmurlu
15°C
Yozgat
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Karla Karışık Yağmurlu
2°C
Pazar Yağmurlu
4°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
4°C
Salı Hafif Yağmurlu
5°C

Bozdağ, Yerköy’de STK ve muhtarlarla bir araya geldi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Yerköy İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bozdağ, Yerköy’de STK ve muhtarlarla bir araya geldi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Yerköy İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yerköy ziyaretinde ilk olarak AK Parti Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bozdağ, burada İlçe Başkanı Hacı Dereli ve parti teşkilatı ile bir araya geldi. Daha sonra İlçedeki STK’ları ziyaret eden Bozdağ, Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Çay ocağı önünde oturan vatandaşlarla da tokalaşan Bozdağ, burada oturan vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi. Bozdağ’a Yerköy ziyaretinde AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, İl Genel Meclis Üyesi Aziz Başak ve bazı partililerde eşlik etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.