$ DOLAR → Alış: 32,22 / Satış: 32,35
€ EURO → Alış: 34,61 / Satış: 34,75

AK Parti’den Teşkilat Akademisi programı

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Yozgat’ta hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü  düzenlenen “Teşkilat Akademisi” programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti’den Teşkilat Akademisi programı
  • 07.11.2021

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Yozgat’ta hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü  düzenlenen “Teşkilat Akademisi” programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Yimpaş avm Salonunda iki gün süren AK Parti Teşkilat Akademisi Yozgat Eğitim Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Toplantıya AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, ilçe, belde başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Programda yaptığı açılış konuşmasında AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletin desteği ve teveccühü ile bütün zorlukları aşarak bugünlere geldiğini belirtti. Başkan Başer, yılmadan, yorulmadan, dün olduğu gibi, bundan sonrada partilerine en alt kademesinden en üst kademesine varana kadar hep birlikte canla başla çalışacaklarını ifade etti.

Akademik Ortadoğu Dergisi Editörü ve Türkiye Gazetesi yazarı Mehmet Şahin’de yaptığı konuşmada Savunma Sanayi, Teknoloji ve Ulaştırma, konu başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

AK Parti Ankara Milletvekili ve Memur Sen Eski Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, katılımcılara partilerinin çalışmaları ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gündoğdu,  daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada; Yozgat’a daha önceki yıllarda Memur Sen Genel Başkanı olarak pek çok kez geldiğini hatırlatarak, Türkiye genelinde 3 hafta önce başlatılan “Bu hikayenin kahramanı sensin” temalı akademi vesilesiyle tekrar Yozgat’a geldiklerini ve burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Teşkilat Akademisi temasının açılımına da değinen Gündoğdu, “2002 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız partiyi kurarken ‘Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ cümlesiyle başlamıştık. Eski Türkiye’ye dair ne kadar vesayet, teknolojide, altyapıda geri kalmışlık, millet iradesiyle kavga eden unsur ve onların legal ve illegal kurumları varsa bunların tamamını milletin kantarından geçirip, milletin kantarına uyanlara saygı göstermek, milletin kantarına isyan edenlere de kantarın topuzunu göstermek üzere yola çıkmıştık. Allah’a hamdolsun bugün Türkiye, bölgesinde, dünyada söz sahibi ülke konumuna geldi.” dedi.

YOZGATLILAR KANDİLİ BAŞLARINA YIKARIZ DEDİRTTİ

TBMM’de oylanan son tezkereyle ilgili CHP’nin tutumunu da eleştiren Gündoğdu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Yozgat ziyaretine atıfta bulunarak, teskereye red oyu veren Kılıçdaroğlu’na Yozgatlıların  Kandili başlarına yıkarız dedirttiğini ifade etti.

Gündoğdu, “ Terörle mücadelede PKK ile mücadelede son 6-7 yıldır yeni bir paradigma geliştirerek, terörle sınır içinde değil, terörü sınır dışında bertaraf etme mücadelesi geliştirdik. Çünkü siz sınır dışında PKK’yı engellemezseniz sınır içerisinde rahat etme şansınız yok. Bunun içindir ki 40 yıllık PKK’yı bitirme noktasına geldik. Bu tezkere de 5-6 yıldır gelen teskerelerin aynısı, yılı 2 yıl, daha önce 18 ay olanı var ama içeride yabancı asker bulundurma, dışarıya asker gönderme metin olduğu gibi aynı, şimdi ana muhalefet geçmişteki bütün teskerelere ‘evet’ dedi. Sonra ‘sınır namusumuzdur’ diye genel merkezine bir tabela astı. Sonra ‘bu tezkereye evet demek Cumhuriyete ihanettir’ dedi. Sonra Yozgat’ta Yozgatlılar ‘Kandil’i başlarına yıkarız’ dedirttirdi. Allah Yozgatlılardan razı olsun, ben de soruyorum, ‘Ey CHP, sınır namusumuzdur sözünüzde samimiyseniz 6 yıldır evet dediğiniz teskereye hayır diyerek sınır mı değişti namus tanımınız mı değişti? ‘Kandil’i başlarına yıkacağız’ diyorsunuz, sınır dışına çıkmasını istemediğiniz asker, Kandil’i nasıl başlarına yıkacak.”diye konuştu.

DÜNYA ÜLKELERİ EKONOMİK SIKINTI İÇERİSİNDE

Gazetecilerin enflasyon sorusu üzerine Gündoğdu, dünya ülkelerinin ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın önderliğinde Türkiye’nin bütün sorunların üstesinden geleceğini ifade etti.

 

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, programa konuşmacı olarak katılan konuklarına günün anısına Yozgat tarihi Saat Kulesi ve çeşitli hediye takdiminde bulundu.

ReklamReklam
Milletvekilleri Akgül ve Şahan’dan  Vali Özkan’a ziyaret
Yozgat'ta siyasi temsilin önemli isimleri olan Ak Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, beraberlerinde il yönetim kurulu üyeleriyle...
AK Parti’de istişare ve değerlendirme toplantısı
Ak Parti Yozgat milletvekilleri ilçe ve belde belediye başkanlıkları ziyaretinin ardından İlçe başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.
Vali Özkan’dan anlamlı ziyaret
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, beraberinde Sarıkaya Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, 2008 yılında Hakkari Yüksekova'da şehit olan Piyade Çavuş Selman...
Sağlık Personeline uyum ve koordinasyon eğitimi verildi
Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi’nde, sağlık personelinin daha etkin ve verimli bir şekilde hizmet sunabilmeleri için personeline uyum...
Öğrenciler sabah namazında buluştu
Yozgat Önder İmam Hatipliler Derneği, her hafta Cuma günleri olduğu gibi bu Cuma’da sabah namazında Çapanoğlu Büyük Cami’de bir araya...
Askerlik yerleri belli oldu
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, Mayıs 2024 sınıflandırma döneminde silah altına alınacak yedek subay...
İlaçlama çalışmaları sürüyor
Yozgat Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi amacıyla ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Süleyman Şahan’ın girişimleriyle Yozgat’a 34 yeni doktor atandı
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmeler neticesinde Yozgat’a 26 Uzman hekim, 8’de pratisyen...
Ekinci: Hedefimiz 5 yılda söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmektir
Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, hedeflerinin 5 yıl içerisinde söz verdikleri çalışmaları gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Başhekim Kozan, uyardı
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr. Mustafa Kozan, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) konusunda halkı uyararak dikkatli olmaları çağrısında bulundu.
Otomobil ağaca çarptı, sürücü yaralandı
Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin kontrolden çıkarak ağaca çarpması sonucu aracın sürücüsü yaralandı.
Yozgat’ta 345 olayda 343 şüpheli yakalandı
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15-30 Nisan 2024 tarihleri arasında il genelinde yapılan operasyonlarda toplam (345) olayda (343) şüpheli şahıs...
Ünal’dan gazetemize tebrik ziyareti
Sorgun ilçesinde önemli bir sosyal sorumluluk üstlenen Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Başkanı Pınar Ünal, gazetemizi ziyaret ederek, 29....
Milletvekili Şahan, Yozgat’ın taleplerini bakanlara iletti
Milletvekili Şahan, Yozgat’ın taleplerini bakanlara iletti
Demir ve Gözan’dan Vali Özkan’a ziyaret
Sarıkaya Kaymakamı Ahmet Nuri Demir ve 31 Mart Yerel Seçimleri neticesinde Sarıkaya Belediye Başkanı seçilen Osman Gözan, Yozgat Valisi Mehmet...
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ