Yozgat’ta Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında, Kazım Nuran Dokuyucu Anaokulu’nda anlamlı bir edebiyat etkinliği gerçekleştirildi. Anadolu’nun ruhunu eserlerine yansıtan, “Bozkırın kalemi” olarak anılan Yozgatlı yazar Mustafa Çiftçi, düzenlenen söyleşi ve imza günü programıyla velilerle buluştu.

Yoğun ilgi gören etkinlikte Mustafa Çiftçi, yazarlık serüvenini, Anadolu insanını anlatma biçimini ve Türkçenin zenginliğini samimi bir üslupla katılımcılarla paylaştı. Veliler, yazarın anlatımlarını ilgiyle dinlerken merak ettikleri soruları da doğrudan sorma fırsatı buldu.

Söyleşinin ardından düzenlenen imza gününde veliler, yazar Mustafa Çiftçi’nin kitaplarını imzalatarak etkinliği unutulmaz bir anıya dönüştürdü. Kazım Nuran Dokuyucu Anaokulu Müdürü Ekrem Koç, dilimizin zenginliklerini yaşayan ve yerel örneklerle aktarmayı amaçlayan bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederek, yazar Mustafa Çiftçi’ye katkılarından dolayı teşekkür etti