Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Fuar Caddesi Yeni TOKİ İş Merkezleri mevkisinde gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri sırasında anlamlı ve renkli bir sürprize imza attı.
Ziyaret sırasında bir kafenin bahçesinde doğum günü kutlaması yapıldığını fark eden Vali Özkan ve Milletvekili Şahan, gençlerin coşkusuna ortak oldu.

18 yaşına giren Gülseren İnan, Vali Özkan’ı görünce kendisini doğum günü partisine davet etti. Bu samimi daveti geri çevirmeyen Vali Özkan ve Milletvekili Şahan, genç kızın mutluluğunu paylaşmak için kısa bir süreliğine kutlamaya katıldı. Vali Özkan, doğum günü pastasını üfleyen Gülseren’in yeni yaşını tebrik ederek, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu. Gülseren İnan ve arkadaşları, bu sürpriz ziyaret karşısında büyük sevinç yaşadı.