enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,5989
EURO
49,5997
ALTIN
5.745,86
BIST
11.289,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
4°C
Yozgat
4°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Çok Bulutlu
6°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
3°C
Cuma Çok Bulutlu
4°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
5°C

Özkan, polis öğrencilerle yemekte bir araya geldi

Özkan, polis öğrencilerle yemekte bir araya geldi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni (POMEM) ziyaret ederek eğitim gören polis adayı öğrencilerle buluştu.

Ziyaret kapsamında öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyen Vali Özkan, POMEM Müdürü Mustafa Göçer’den yürütülen faaliyetler ve eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı. Yemekte polis adaylarıyla sohbet eden Vali Özkan, onların görüş ve taleplerini dinledi.

Daha sonra POMEM Salonunda polis adaylarına konuşma yapan Vali Özkan, “Bugün burada sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum.

Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliği, huzuru ve devlet düzeninin devamı; sizlerin omuzlarındaki sorumlulukla güçlenecek, sizlerin kararlılığıyla daha da sağlam temellere oturacaktır. Polislik, sadece bir meslek değil; milletimize adanmışlık isteyen kutsal bir görevdir. Bu mesleğin temeli cesaret, disiplin, fedakârlık ve vicdandır. Sizler bugün aldığınız eğitimle sadece bir unvana değil, aynı zamanda bu değerlerin temsilciliğine hazırlanıyorsunuz. Buradaki her dakikanız, yarının görevlerine atılan sağlam bir adımdır. Unutmayın; bir polis, zor anlarda milletin yanında dimdik duran kişidir. Adaletin kapısı, güvenin simgesi, devletin vakarını taşıyan isimdir.

SİZLERE GÜVENİYORUZ
“Bu yolda yürürken tek beklentimiz; hukuktan, insanlıktan ve devlet terbiyesinden hiçbir zaman ayrılmamanızdır.”diyen Vali Özkan, “Hangi şartta olursanız olun, devletine sadakatle bağlı, milletine sevgiyle yaklaşan, görevini hakkıyla yerine getiren birer polis olmanızdır.

Bugün burada gözlerinizdeki azim ve kararlılığı görmek beni gerçekten gururlandırdı. Sizler, bu ülkenin geleceğinde güvenliğin teminatı olacak gençlersiniz. Hepinize eğitim döneminizde başarılar diliyorum. Mezuniyetinizin ardından başlayacağınız kutlu görevinizde de Allah yar ve yardımcınız olsun.”temennisinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.