İstanbul Yozgatlılar Federasyonu, Almanya Yozgatlılar Federasyonu ve Anadolu Kadınları Dayanışma Derneği’nin Yozgat’taki irtibat ofisi düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç, çok sayıda oda ve borsa yöneticisi, Ankara Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Pursaklar Dernek Başkanı, Balıkesir Yozgatlılar Derneği Başkanı ve yönetimi, CHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi, DEVA Partisi, Zafer Partisi ve Anahtar Parti il başkanları, İYİ Parti Yerköy İlçe Teşkilatı üyeleri, Yozgat’taki sivil toplum kuruluşları temsilcileri, spor kulübü yöneticileri, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği başkanı ve üyeleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.
Yeni açılan irtibat ofisi, Almanya ve İstanbul’da faaliyet gösteren Yozgatlı federasyon ve derneklerin daha etkin, organize ve koordineli bir şekilde hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Yozgat merkezde faaliyete geçirildi.
Açılış töreninde konuşan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu (İYF) Genel Başkanı ve Yozgat Vakfı Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, ofisin Yozgat ile yurt dışındaki Yozgatlılar arasında bir köprü görevi göreceğini, sosyal, kültürel ve ekonomik projelerin daha güçlü bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacağını belirtti. Açılış töreni, katılımcıların iyi dilek mesajları ve toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.