Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Necmettin Koç, bugün itibarıyla görevine başladı.
“HUZUR VE GÜVENİ PEKİŞTİRECEĞİZ”
Göreve başlamasının ardından açıklama yapan Koç, kendisine verilen bu sorumluluktan onur duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:“Bu önemli görevi şahsıma layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya ve Emniyet Genel Müdürümüz Mahmut Demirtaş’a şükranlarımı arz ediyorum. Yozgat; insanında samimiyet, toprağında bereket, tarihinde ise dirayet barındıran güzide bir şehirdir. Yozgat’ın huzur ve güven ortamını daha da pekiştirmek için adalet ve hoşgörüyü merkeze alan bir anlayışla görev yapacağız.”
Koç, Türk Polis Teşkilatı’nın köklü geçmişinden aldığı güçle çalışacaklarını belirterek, devletin şefkatli eli ve teşkilatın suçla mücadeledeki kararlılığıyla Yozgat’ın her sokağında emniyetin teminatı olacaklarını söyledi.
“EKİP RUHUYLA ÇALIŞACAĞIZ”
Yozgat Valisi öncülüğünde tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışacaklarını vurgulayan Koç, şöyle devam etti: “Akıl, feraset ve ekip ruhuyla gece gündüz demeden görevimizi yerine getirerek, Yozgat için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz.”
ÖNCEKİ EMNİYET MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR
Necmettin Koç, görevi devraldığı Emniyet Müdürü Recep Tecimer’e teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlere rahmet, gazilere ise minnet duygularını ileten Koç, tüm Yozgatlılara sevgi ve saygılarını sundu.