enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1297
EURO
50,2219
ALTIN
6.246,25
BIST
12.200,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
8°C
Yozgat
8°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
1°C
Salı Çok Bulutlu
-4°C
Çarşamba Az Bulutlu
-4°C
Perşembe Çok Bulutlu
-1°C

Bozokspor’a siyaset ve iş dünyasından destek

Bozokspor’a siyaset ve iş dünyasından destek

Yozgat Bozokspor’un geleceğine yönelik önemli kararların alındığı değerlendirme toplantısı, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Duman, AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Özgür Akgün ile Yozgat Bozokspor Kulüp Başkanı Alparslan Akyüz katıldı.

BOZOKSPOR’UN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

Toplantıda, Yozgat’ın önemli spor markalarından biri olan Yozgat Bozokspor’un sportif ve idari açıdan daha güçlü bir yapıya kavuşturulması hedefi ele alındı. Şehrin tüm dinamiklerinin kulübe vereceği destekle, Bozokspor’un geleceğine yönelik uzun vadeli kalkınma planları, izlenecek yol haritası ve hayata geçirilebilecek destek kampanyaları hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Görüşmelerin ardından, birlik ve beraberliğin korunması, kulübün hedeflerinden sapmaması ve camianın huzurunun devamına yönelik mesajlar verildi.  Kulüp Başkanı Alparslan Akyüz, istifa açıklamasının ardından bir süre daha görevine devam edeceğini belirtti.

VALİ ÖZKAN’DAN FUTBOLCULARA MORAL ZİYARETİ

Toplantının ardından Vali Mehmet Ali Özkan ve beraberindeki heyet, Yozgat Bozokspor Kulüp binasını ziyaret ederek futbolcularla bir araya geldi. Sporcularla sohbet eden Vali Özkan, Yozgat Bozokspor’un şehrin ortak değeri olduğunu vurguladı. Tüm Yozgat’ın birlik ve beraberlik içinde takıma destek vermesinin önemine dikkat çeken Vali Özkan, devlet ve yerel yönetimler olarak her zaman kulübün yanında olduklarını ifade etti.

KULÜBE MADDİ DESTEK YAĞDI

Ziyaret sonrası Yozgat Bozokspor’un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalarda, kulübe sağlanan maddi destekler kamuoyuyla paylaşıldı. Buna göre:

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan: 100 bin TL

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef: 100 bin TL

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan: Sezon boyunca aktarılmak üzere yaklaşık 10 milyon TL

Yozgat İl Özel İdaresi: 150 bin TL

AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir: 100 bin TL

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu: 100 bin TL

AK Parti Yozgat İl Teşkilat Başkanı Kazım Emiroğlu: 100 bin TL

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç: 100 bin TL

Özel sektör ve iş dünyasından gelen destekler de dikkat çekti:

Çiftlik Tavukçuluk: 100 bin TL

İş insanı Barış Açıkgöz: 200 bin TL

İş insanı Rıfat Tarıkçı: 100 bin TL

Avukat Satılmış Şahin: 200 bin TL

“Bozokspor Şehrin Ortak Gücü” Yapılan açıklamalarda, Yozgat Bozokspor’a verilen bu desteklerin kulübün hedefleri doğrultusunda önemli bir moral kaynağı olacağı vurgulandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.