enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,7297
EURO
50,3021
ALTIN
5.964,87
BIST
11.286,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
6°C
Yozgat
6°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
8°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
9°C
Pazar Hafif Yağmurlu
6°C
Pazartesi Çok Bulutlu
7°C

Boğazlıyan’da “Taç Mahal Konutları”nın temeli dualarla atıldı

Boğazlıyan’da “Taç Mahal Konutları”nın temeli dualarla atıldı

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yuvam Konutları Projesi’nin 2. etabı kapsamında inşa edilecek Taç Mahal Konutları’nın temelini düzenlenen törenle attı. Dualar eşliğinde gerçekleşen temel atma töreni, Boğazlıyan halkı ve davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Törene, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Türk Teşkilatları Başkan Yardımcısı Sadullah Gülten, AK Parti İl Başkanı Av. Hasan Kandemir, İl Genel Meclisi Başkanı Adnan Ünal, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Hacı Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Celalettin Yarol, belde belediye başkanları, STK temsilcileri, kurum müdürleri, çalışanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Coşar, törende yaptığı açılış konuşmada, projenin ilçeye kazandıracağı değer ve sosyal yaşam açısından önemine değinerek, “Bu anlamlı ve gururlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah, kısa süre içinde bu binalar tamamlanacak ve Boğazlıyan’ımıza yakışan modern ve konforlu bir yaşam merkezi olarak hizmete girecek” dedi.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, törende ayrıca, Yuvam Konutları Projesi’nin ilçedeki sosyal yaşam ve konut ihtiyacına katkı sağlayacağını vurguladı. Başkan Coşar, “Her bir konut, hem modern yaşam alanları sunacak hem de Boğazlıyan’ımızın sosyal ve kültürel dokusuna değer katacak” ifadelerini kullandı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ise törende yaptığı konuşmada, “Boğazlıyan’a değer katacak, vatandaşlarımızın modern ve konforlu yaşam alanlarına kavuşmasını sağlayacak bu projeyi görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Belediye Başkanımız ve ekibinin özverili çalışmalarıyla ilçemiz sosyal ve ekonomik açıdan daha da güçlenecek” dedi. Tören, katılımcıların dualar etmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.