Yozgat
Çok Bulutlu
14°C
Yozgat
14°C
Çok Bulutlu
Salı
Hafif Yağmurlu
14°C
Çarşamba
Hafif Yağmurlu
13°C
Perşembe
Yağmurlu
10°C
Cuma
Hafif Yağmurlu
4°C
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Vali Kadir Çakır’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Vali Kadir Çakır’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Bozdağ’a ziyaretinde Belediye Başkanı Kazım Arslan ve AK Parti İl Başkanı Celal Köse, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak ve partililerde eşlik etti.
Vali Çakır, ziyaretlerinden dolayı TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ve il yönetimine teşekkür etti.
Öte yandan, bazı kurum müdürleri ve STK temsilcileri de Vali Çakır’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.