enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
49,9422
EURO
55,7635
ALTIN
6.222,90
BIST
10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
13°C
Yozgat
13°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
14°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
13°C

Vali Yurtnaç: Köy yolları sıcak asfalt yapım çalışması hızla devam ediyor

Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan köy yollarına sıcak asfalt çalışması bu yılda olağan hızıyla devam ediyor.

Vali Yurtnaç: Köy yolları sıcak asfalt yapım çalışması hızla devam ediyor

 

Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan köy yollarına sıcak asfalt çalışması bu yılda olağan hızıyla devam ediyor.

Vali Kemal Yurtnaç, Hacıfakılı-Kırlar köyü arasında yapımına başlanılan 7.6 kilometrelik yolda incelemede bulundu.

Sezonun açılması ile birlikte köy yollarına sıcak asfalt yapımı çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Vali Yurtnaç, “Geçtiğimiz yıl köy yollarının sıcak asfaltla kaplanması için il özel idaresi bünyesine kazandırdığımız 240 tonluk sıcak asfalt plenti tam kapasite çalışmaya devam ediyor. Nüfus ve araç trafiği yoğun olan köylerimizden başlamak üzere köylerimizi sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

RALLİ YOLLARI GİBİ YOL YAPILIYOR

Yapılan yolların kalite ve standardı çok iyi olduğunu kaydeden Vali Yurtnaç, “Daha önce köy yollarımız zift üzerine mıcır dökülmek sureti ile yapılıyor ve üzerinden bir kış geçtiği zaman yollar bozuluyordu. Şimdi yapılan yollarımız çok kaliteli ve standardı yüksek. Tabiri caizse köylerimize ralli yolları gibi yol yapıyoruz. Köylülerimiz artık köylerine daha güzel yollardan gelip gitme imkanı bulacaklar. Bu yolları kullanacak olan vatandaşlarımız artık daha dikkatli olmalı. Yollar güzel diye fazla sürat yapmamalı. Biz güzel yollar yapacağız onlarda bu yolları kullanırken dikkat edecekler” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.