enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
49,4176
EURO
55,5586
ALTIN
6.608,08
BIST
12.081,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
14°C
Yozgat
14°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
14°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Pazar Parçalı Bulutlu
12°C

Erbek: Yozgat’ın adayı Arslan olsun

Erbek: Yozgat’ın adayı Arslan olsun

Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Muhammed Emin Erbek, Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği görevine aday olması gerektiğini belirterek, tecrübesi ve birikimiyle bu göreve önemli katkılar sunabileceğini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Muhammed Emin Erbek, Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği için aday olması yönündeki beklentilerini kamuoyuyla paylaştı. Erbek, Yozgat’ın yetiştirdiği bir ismin ülke genelindeki yerel yönetimleri ilgilendiren önemli bir görevde yer almasının şehir adına kıymetli olacağını vurguladı.

“LİYAKAT VE TECRÜBE ÖN PLANDA OLMALI”

Siyasetin kişisel hesaplar ve dar parti çıkarları üzerinden değil, milletin beklentileri ve memleket sevgisi doğrultusunda yürütülmesi gerektiğine dikkat çeken Erbek, görevlerin liyakatle, temsil sorumluluğunun ise tecrübe, samimiyet ve hizmet anlayışıyla anlam kazandığını belirtti.

Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın siyasi birikimi, tecrübesi ve kendine özgü duruşuyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği görevine önemli katkılar sunabileceğini düşündüklerini ifade eden Erbek, Yozgat’ın güçlü şekilde temsil edilmesinin yalnızca şehir açısından değil, yerel yönetimlerde ortak aklın geliştirilmesi bakımından da önemli olduğunu kaydetti.

“ÖNEMLİ OLAN ŞEHİRLERİMİZİN KAZANMASI”

Siyasi görüş farklılıklarının hizmet anlayışının önüne geçmemesi gerektiğini vurgulayan Erbek, asıl meselenin hangi siyasi anlayışın kazandığı değil, milletin ve şehirlerin ne kazandığı olduğunu dile getirdi.

Adalet, liyakat ve hakkaniyet ilkelerinin bütün belediyeler için ortak ihtiyaç olduğuna işaret eden Erbek, Arslan’ın tecrübesinin ve temsil gücünün söz konusu görev için önemli bir değer taşıdığına inandıklarını belirtti.

“YOZGAT’IN SESİ DAHA GÜÇLÜ DUYULMALI”

Makamların geçici, millete hizmet etme sorumluluğunun ise kalıcı olduğunu ifade eden Erbek, Yozgat’ın sesinin daha güçlü duyulması, şehirlerin ortak menfaatlerinin gözetilmesi ve yerel yönetimlerde birlik anlayışının güçlenmesi amacıyla bu beklentiyi kamuoyunun takdirine sunduklarını bildirdi. Erbek, Yeniden Refah Partisi olarak şahsi ve siyasi hesapların değil; liyakatin, hakkaniyetin ve memleket menfaatinin öne çıktığı bir yönetim anlayışının hâkim olmasını temenni ettiklerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.