Yozgat Belediyesi Gelir Müdürü Adem Çiftçi, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı. Geçirdiği mide kanaması nedeniyle kaldırıldığı Yozgat Şehir Hastanesinde hayatını kaybeden Çiftçi için belediye binası önünde tören düzenlendi. Belediye Başkanı Kazım Arslan, mesai arkadaşına veda ederken, “Biz ondan razıydık, inşallah Cenabı Hak da razı olsun” dedi.

Yozgat Belediyesi Gelir Müdürü Adem Çiftçi’nin vefatı, ailesini, yakınlarını ve belediye camiasını yasa boğdu. Geçirdiği mide kanamasının ardından kaldırıldığı Yozgat Şehir Hastanesinde yaşamını yitiren Çiftçi, uzun yıllar görev yaptığı Yozgat Belediyesinin önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Mesai arkadaşlarının gözyaşları arasında gerçekleştirilen törende, Çiftçi için helallik alındı. Törende konuşan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Adem Çiftçi’nin kendisi için çok kıymetli bir çalışma arkadaşı olduğunu belirterek, “Benim için en değerli çalışma arkadaşlarımızdan biriydi. Biz ondan razıydık, inşallah Cenabı Hak da razı olsun” ifadelerini kullandı.

SARITOPRAKLIK MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ
Belediye önündeki törenin ardından merhum Adem Çiftçi’nin cenazesi, Çapanoğlu Büyük Camii’ne götürüldü. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çiftçi’nin naaşı, Sarıtopraklık Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç, belediye başkan yardımcıları, mesai arkadaşları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Adem Çiftçi’ye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Yozgat Belediyesi çalışanlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz./