Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Bayram Duyan ile birlikte Yeniufuk ve Yozgat Haber Gazetesi ofisini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Suat Tinel ile bir süre sohbet ederek Yozgat basını ve güncel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Yeniufuk Gazetesi, Yozgat Haber Gazetesi ve Yozgat Olay Haber İnternet Gazetesini tek çatı altında toplayarak yayın faaliyetlerini sürdüren Suat Tinel’i tebrik eden Irgatoğlu, basın çalışmalarının Yozgat kamuoyu açısından önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.
Başkan Irgatoğlu, yerel basının rolü, şehir gündeminin kamuoyuna aktarılması ve basın–siyaset ilişkileri üzerine Tinel ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Tinel ile geçmişe dayalı hukuklarının olduğunu vurgulayan Irgatoğlu, “Değerli kardeşim Suat Tinel medya sektörüne yabancı bir isim değil. Geçmişte uzun yıllar RTV66 Televizyonunda çalışması bu alanda deneyim ve tecrübesini artırmıştır. Yozgat’ta başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum. Bu vesile ile tekrar kendisini tebrik ediyorum.”diye konuştu.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Suat Tinel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Bayram Duyan’a teşekkür etti.
Tinel, yerel basının temel amacının doğru, hızlı ve tarafsız habercilik anlayışıyla Yozgat kamuoyunu bilgilendirmek olduğunu belirterek, yayın faaliyetlerini bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi./