enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,8712
EURO
51,7244
ALTIN
7.305,86
BIST
13.865,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Karla Karışık Yağmurlu
3°C
Yozgat
3°C
Karla Karışık Yağmurlu
Perşembe Karla Karışık Yağmurlu
1°C
Cuma Karla Karışık Yağmurlu
0°C
Cumartesi Karla Karışık Yağmurlu
0°C
Pazar Çok Bulutlu
1°C

Medya Tanıtım Başkanı Acar:  “Niyetimiz Bir”

Medya Tanıtım Başkanı Acar:  “Niyetimiz Bir”

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, Ramazan ayının yalnızca bir ibadet dönemi olmadığını  aynı zamanda milletle bağların tazelendiği özel bir zaman dilimi olduğunu belirterek “Niyetimiz bir, inancımız bir, yolumuz bir”dedi

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, partisinin Yozgat İl Başkanlığı tarafından  düzenlenen basın toplantısında konuştu.  İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen basın buluşmasında parti yöneticileri gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi. Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar’ı Yozgat’ta ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek basın mensuplarına katılımları dolayısıyla teşekkür etti. Ramazan ayı vesilesiyle gerçekleştirilen programda hem teşkilat çalışmaları hem de Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı gelişmeler ele alındı. Toplantıda özellikle “Niyetimiz bir, inancımız bir, yolumuz bir” vurgusu öne çıktı.


RAMAZAN ÇALIŞMALARI VE “NİYETİMİZ BİR” MESAJI
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, konuşmasında Ramazan ayının yalnızca bir ibadet dönemi değil, aynı zamanda milletle bağların tazelendiği özel bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Bu yılki Ramazan çalışmalarının güçlü bir birlik ve beraberlik temeli üzerine inşa edildiğini belirten Acar, teşkilatların sahada aktif şekilde görev yaptığını söyledi.
Kadın kollarının ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ziyaretler gerçekleştirdiğini, gençlik kollarının “iftara beş kala” ve “sahura beş kala” programlarıyla vatandaşlarla bir araya geldiğini aktaran Acar, sosyal politikalar birimlerinin de şehit aileleri ve özel gereksinimli bireylerin aileleriyle temas halinde olduğunu kaydetti. Deprem bölgesinde ise “Yeni evim, ilk iftarım” anlayışıyla vatandaşlarla buluşulduğunu belirten Acar, Ramazan ayının dayanışma ruhunu büyütmeye devam ettiklerini dile getirdi.
DEPREM SONRASI YENİDEN İNŞA VE EKONOMİK TOPARLANMA
Konuşmasında Türkiye’nin son 10 yılda ağır sınamalardan geçtiğini vurgulayan Acar, Gezi olayları, 15 Temmuz darbe girişimi, küresel salgın ve enerji krizlerinin ardından asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin büyük bir yıkıma yol açtığını hatırlattı. 50 binden fazla vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerin maliyetinin yüz milyarlarca doları bulduğunu ifade eden Acar, buna rağmen devletin hızlı bir yeniden inşa süreci başlattığını söyledi.
Deprem bölgesinde yüz binlerce konutun teslim edildiğini belirten Acar, Türkiye’nin krizler karşısında daha güçlü bir dirayet ortaya koyduğunu dile getirdi. Ekonomide dengelenme sürecine girildiğini ve enflasyonla mücadelede kararlı bir yol haritası uygulandığını ifade eden Acar, sürecin sabır ve kararlılık gerektirdiğini ancak istikametin doğru olduğunu vurguladı.
DIŞ POLİTİKADA AKTİF DİPLOMASİ VE GAZZE VURGUSU
Türkiye’nin yalnızca iç meselelerle sınırlı bir ülke olmadığını kaydeden Acar, dış politikada etkin ve belirleyici bir rol üstlenildiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüttüğü diplomasi trafiğine dikkat çeken Acar, Türkiye’nin uluslararası krizlerde arabulucu rolü üstlendiğini ifade etti.
Gazze’de yaşanan gelişmelere de değinen Acar, Türkiye’nin vicdan merkezli bir dış politika izlediğini belirterek, adalet ve mazlumların yanında durma ilkesinin sürdürüldüğünü kaydetti. Türkiye’nin artık başkalarının kararlarını bekleyen değil, kendi duruşunu ortaya koyan bir ülke olduğunu dile getiren Acar, milli iradenin üzerinde hiçbir girişime müsamaha gösterilmeyeceğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.