enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,6148
EURO
51,4612
ALTIN
6.840,38
BIST
13.517,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Yağmurlu
4°C
Yozgat
4°C
Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
6°C
Pazar Hafif Yağmurlu
8°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Salı Hafif Yağmurlu
4°C

Keven: “Yozgat medyası daha güçlü olacak”

Keven: “Yozgat medyası daha güçlü olacak”

Son aylarda Yozgat medyasında yaşanan önemli yapılanma süreciyle birlikte Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Haber Gazetesi’nin imtiyaz sahipliğini üstlenen Suat Tinel, Yozgat Olay Haber İnternet Gazetesi ile birlikte üç medya kuruluşunu tek çatı altında toplayarak Yozgat adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Gerçekleşen bu değişimlerin ardından CHP Yozgat Eski Milletvekili Ali Keven, gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Suat Tinel ile bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yozgat medyasının önemi, yerel basının toplumsal rolü ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

“YOZGAT’IN MENFAATLERİ İÇİN DAHA GÜÇLÜ BİR MEDYA”

Ziyaret sırasında konuşan Ali Keven, köklü gazetelerin aynı çatı altında birleşmesinin Yozgat adına büyük bir kazanım olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Yozgat’ın köklü gazetelerinin tek çatı altında bir araya gelmesiyle birlikte, daha güçlü ve daha gür bir sesle Yozgat’ın menfaatleri doğrultusunda yayın yapılacağına inancım tamdır. Bu anlamda Suat Tinel Bey’i tebrik ediyorum. Kendisi, geçmişte RTV66 televizyonunda edindiği tecrübe ve birikimiyle çok daha başarılı çalışmalara imza atacaktır. Suat Bey’e ve ekibine yayın hayatında başarılar diliyorum.”

“ÜLKE ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”

Ülke gündemine de değinen Keven, özellikle ekonomik sıkıntıların vatandaşlar üzerindeki etkisine dikkat çekti.

Keven, “Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Yozgat’ımızda başta emeklilerimiz olmak üzere asgari ücretliler, işçiler, memurlar, esnaf ve çiftçilerimiz ciddi geçim sıkıntısı yaşıyor. Bugün emeklilerimizin büyük bir bölümü 20 bin lira civarında maaşla geçinmeye çalışıyor. Kira fiyatlarının 20-30 bin liraya ulaştığı bir ortamda bunun mümkün olması zor. Daha önce ‘çay-simit hesabı’ yapanların bu tabloyu görmezden gelmemesi gerekir. CHP iktidarında bu sorunların çözüleceğine inanıyoruz. Toplumun tüm kesimleri bir an önce sandığın önüne gelmesini istiyor.”diye konuştu.

TİNEL: “ORTAK PAYDAMIZ YOZGAT”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Suat Tinel ise Ali Keven’e teşekkür ederek, Yozgat medyasında yeni bir yapılanma sürecine girdiklerini belirtti. Tinel, “Amacımız Yozgat’ımızın gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmaktır. Ortak paydamız her zaman Yozgat’tır. Şehrimizin menfaatlerini ve önceliklerini ön planda tutarak yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Güçlü ve deneyimli bir ekiple, Yozgat’ın sorunlarını yapıcı bir anlayışla gündeme taşıyarak çözümüne katkı sunmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bundan sonra da daha güçlü bir şekilde sesimizi duyuracağız.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.