enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,4116
EURO
51,8592
ALTIN
7.381,41
BIST
13.407,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
7°C
Yozgat
7°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
8°C
Çarşamba Çok Bulutlu
8°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Yağmurlu
7°C

Hastaneler arası iş birliği değerlendirildi

Hastaneler arası iş birliği değerlendirildi

Yozgat Şehir Hastanesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında yürütülen çalışmalar, düzenlenen değerlendirme toplantısında ele alındı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, İl Sağlık Müdürü Mehmet Akif Karaarslan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Hıdır, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Murat Başer, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Levent Albayrak ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.
Toplantıda, iki kurum arasında sürdürülen iş birliği kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar, sunulan sağlık hizmetleri ve elde edilen kazanımlar detaylı şekilde değerlendirildi. Ayrıca, mevcut uygulamaların daha da geliştirilmesi ve vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması için yapılması planlanan yeni projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Yetkililer, Yozgat’ta sağlık alanında güç birliğinin devam edeceğini vurgulayarak, üniversite ile şehir hastanesinin ortak çalışmaları sayesinde hem sağlık hizmetlerinin hem de akademik çalışmaların daha da ileriye taşınacağını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.