enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,7144
EURO
50,2913
ALTIN
5.892,99
BIST
11.333,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Karla Karışık Yağmurlu
1°C
Yozgat
1°C
Karla Karışık Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
3°C
Perşembe Az Bulutlu
6°C
Cuma Çok Bulutlu
7°C
Cumartesi Az Bulutlu
7°C

Şenyiğit AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı

Şenyiğit AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Muhammed Ali Gün’ün görevinden istifa etmesinin ardından, boşalan ilçe başkanlığı için adaylık süreci hareketlenmeye başladı. Partinin çeşitli kademelerinde görev alan isimler, adaylıklarını kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

AK Parti’nin gençlik kollarından itibaren teşkilat bünyesinde aktif görevler üstlenen İsmail Şenyiğit de Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Şenyiğit, adaylığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kamuoyuna duyurdu.

Açıklamasında AK Parti çatısı altında uzun yıllardır görev yapmanın kendisi için bir onur olduğunu vurgulayan Şenyiğit, şu ifadelere yer verdi:“Kurulduğu günden bu yana AK Parti çatısı altında, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çeşitli kademelerde görev almanın gururunu yaşadım. Yozgat’ımıza daha güçlü bir teşkilat yapısı kazandırmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek; gençlerimizden kadınlarımıza, esnafımızdan büyüklerimize kadar her kesime dokunan, milletle bütünleşen bir siyaset anlayışını hâkim kılmak amacıyla AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.”

Şenyiğit, hedeflerinin teşkilat emeğine değer veren, istişareyi esas alan, adaletli, kapsayıcı ve samimi bir yönetim anlayışını hayata geçirmek olduğunu belirterek, “Her kapıyı çalan, her gönle dokunan bir yönetim modeliyle Yozgat için gece gündüz çalışmaya hazırız” dedi.

Açıklamasını, “Bu kutlu yolda desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun” sözleriyle tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.