enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,0695
EURO
48,4690
ALTIN
5.383,24
BIST
11.060,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Çok Bulutlu
16°C
Yozgat
16°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

Alakoç: “Mali müşavirlerimiz ticaret hayatımızın vazgeçilmez bir unsurudur”

Alakoç: “Mali müşavirlerimiz ticaret hayatımızın vazgeçilmez bir unsurudur”

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç, ekonominin sağlıklı ilerlemesinde mali müşavirlerin büyük bir rol oynadığını belirterek, “Mali müşavirlerimiz ticaret hayatımızın vazgeçilmez bir unsurudur.” dedi.

Yaklaşık bir aydır il genelinde sürdürdüğü ziyaret programı kapsamında mali müşavirlerle bir araya gelen Başkan Alakoç, hem istişarelerde bulundu hem de yeni vergi sisteminin getirdiği değişiklikler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Alakoç, özellikle dijital vergi dairesi uygulamaları, e-belge süreçleri ve beyan sistemlerindeki yeniliklerin işletmeler açısından önemine değinerek, TSO olarak üyelerine destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Yozgat ekonomisinin gelişiminde önemli bir paya sahip olan mali müşavirleri tek tek ziyaret eden Alakoç, meslek mensuplarının görüş ve önerilerini dinleyerek kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğinin önemine değindi.

Ziyaret programının son durağında Yozgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Harun Evcimen’i makamında ziyaret eden Alakoç, yapılan çalışmalar ve elde edilen kazanımları değerlendirdi.

Başkan Alakoç, mali müşavirlerin özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimizin ekonomik hayatında çok önemli bir yere sahip olan mali müşavirlerimizle sürekli iletişim içinde olmak bizim için büyük bir kazanç. Onların bilgi birikimi ve katkıları, hem işletmelerimizin hem de odamızın faaliyetlerinde yol gösterici oluyor.” diye konuştu.

TSO olarak üyelere daha hızlı, şeffaf ve çözüm odaklı hizmet sunmak için çalıştıklarını belirten Alakoç, “Biz bir bütünüz. Ticaretin nabzını tutarken mali müşavirlerimizin rehberliğini her zaman önemsiyor ve kıymetli buluyoruz. Bu anlamda misafirperverlikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, iş birliğimizin artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yozgat SMMMO Başkanı Harun Evcimen ise, üç yıldır süregelen uyumlu iş birlikleri için Başkan Alakoç’a teşekkür etti.

Evcimen, “Değerli başkanımız Taylan Alakoç her zaman odamızla iletişim halinde olmuş, yeni çıkan yasa, yönetmelik ve uygulamalar konusunda bizlerle fikir alışverişinde bulunmuştur. Nazik ziyaretleri ve bizleri onurlandıran düşünceleri için şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.