enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
45,5800
EURO
53,0541
ALTIN
6.655,37
BIST
14.059,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
16°C
Yozgat
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
14°C

64 İlde FETÖ Operasyonu: 306 Gözaltı yapıldı

64 İlde FETÖ Operasyonu: 306 Gözaltı yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve İzmir merkezli olarak içerisinde Yozgat’ın da yer aldığı 64 ilde düzenlenen FETÖ operasyonlarında toplam 306 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonların Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı (TEM) ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde yürütüldüğünü belirterek, valilikler, cumhuriyet başsavcılıkları ve il emniyet müdürlükleriyle tam bir iş birliği içerisinde hareket edildiğini kaydetti.

Yozgat dahil olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Konya, Kocaeli, Mersin ve Samsun gibi çok sayıda ilde yürütülen çalışmalarda, FETÖ’nün sözde “finans” ve “güncel yapılanma” içerisinde faaliyet gösteren, ankesörlü telefonlarla örgüt sorumlularıyla irtibat kuran, örgüte yeni eleman kazandırmaya çalışan ve sözde mağdur ailelere maddi destek sağlayan kişilere yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda yakalananlar arasında hakkında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan şahısların da yer aldığını açıkladı. FETÖ’ye karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayan Yerlikaya, “Milletimizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bütünlüğüne, vatandaşlarımızın huzur ve refahına kasteden hiçbir yapıya göz açtırmayacağız” mesajını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.