enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,2082
EURO
50,9103
ALTIN
7.108,94
BIST
13.045,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
8°C
Yozgat
8°C
Hafif Yağmurlu
Salı Parçalı Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
14°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C
Cuma Hafif Yağmurlu
7°C

Veteriner Hekimler Odası’ndan miniklere bayram hediyesi

Veteriner Hekimler Odası’ndan miniklere bayram hediyesi

Yozgat Veteriner Hekimler Odası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da unutulmaz bir etkinlikle kutladı. Geleneksel hâle gelen ve bu yıl yedincisi düzenlenen Çocuk Sineması Şenliği, minik katılımcıların neşesiyle dolu dolu geçti.

Veteriner Hekimler Odası üyeleri ve çocuklarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, çocuklar arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir sinema deneyimi yaşadı. Film gösterimi sırasında dağıtılan patlamış mısır ve meyve suyu ikramı, şenliğe tatlı bir lezzet kattı. Film sonrasında ise çocuklar, oyun salonunda gönüllerince eğlenerek enerjilerini doyasıya harcadı.

Günün her anında çocukların yüzünden eksilmeyen gülümseme, etkinliğin ne kadar anlamlı ve başarılı geçtiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Ailelerin ve Oda üyelerinin bir araya geldiği etkinlik, sadece çocuklara özel bir bayram armağanı olmakla kalmadı; aynı zamanda mesleki dayanışmanın ve toplumsal sorumluluğun güzel bir örneğini de sergiledi.

Yozgat Veteriner Hekimler Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı mutlu görmek bizler için en büyük bayram sevinci. Bu güzel geleneği sürdürmekten ve her yıl daha fazla çocuğun yüzünü güldürmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Etkinliğimize katılan tüm üyelerimize ve miniklerimize teşekkür ediyor, bu coşkuyu önümüzdeki yıllarda da hep birlikte yaşamayı diliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.