$ DOLAR → Alış: 32,13 / Satış: 32,26
€ EURO → Alış: 34,94 / Satış: 35,08

Yozgat’ı her alanda daha yaşanır bir şehir haline dönüştüreceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye Başkan Adayı Av Ömer Açıkel, başkan seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projelerle Yozgat’ı daha yaşanılır bir şehir haline dönüştüreceklerini söyledi.

Yozgat’ı her alanda daha yaşanır bir şehir haline dönüştüreceğiz
  • 02.03.2024

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye Başkan Adayı Av Ömer Açıkel, başkan seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projelerle Yozgat’ı daha yaşanılır bir şehir haline dönüştüreceklerini söyledi.

MHP Yozgat Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel, Mahalle toplantılarında Partilerinin ve kendisinin iddiasını net bir şekilde ortaya koydu. MHP’nin Belediyecilik anlayışının Türkiye’nin her bölgesindeki başarılarının tescilli olduğunu belirten Açıkel, “Partimizin seçim sloganına uygun projeler hazırlayarak Yozgat insanına her alanda beklediği hizmetleri sunacağız” dedi.

Tuzkaya Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel, hem projelerini açıkladı hem de 31 Mart seçimleri öncesinde destek istedi.

ÖZBE ÖZ YOZGATLIYIZ

Yozgat’ı çok iyi tanıdığını, sorunlarını ve çözümlerini çok iyi bildiğini, ona göre de projelerini birer birer hazırladıklarını ifade eden Açıkel, kendisinin de Yozgat çocuğu olduğunu hatırlattı. Eskipazar’da doğup büyüdüğünü, gençlik yıllarının geçtiği şehrinin insanlarının çok daha iyi hizmete layık olduğuna vurgu yapan Açıkel, “Yozgat’ın kaybedecek vakti yok. O nedenle denenmişlere değil de; Yozgat için gecesini gündüzüne katacak, Yozgat’ı özellikle imar açısından yeniden inşa edecek bu kardeşinize şans verin” dedi.

HER ALANDA ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Yozgat insanının en iyisine layık olduğunu belirterek hizmet standardını yükseltmenin, akılcı , kısa ve uzun vadede projelere imza atmanın önemine dikkat çeken Açıkel, her alanda ciddi projelere imza atacaklarını söyledi. Çamlık için hazırladıkları projenin hayata geçmesiyle, şehrin sadece turizm açısından değil ekonomik olarak da önemli kazanımlar elde edeceğine dikkat çeken Açıkel, diğer projelerini ve getirilerini de mahalle halkına anlattı. Tuzkaya Mahalle sakinleri tarafından sıcak şekilde karşılanan ve büyük ilgi gören Açıkel, Partilerinin seçimlerden galip çıkacağına olan inancını dile getirerek bitirdiği toplantıda vatandaşların vereceği desteğin şehrin kaderine direkt etki edeceğinin asla göz ardı edilmemesini istedi.

KURUM ZİYARETLERİNE DE ÖNEM VERİYOR

Seçim çalışmaları kapsamında kurum ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek, yöneticileri ve çalışanları ile sohbet eden Başkan Açıkel, seçimlerin Yozgat’ın geleceği açısından önemine dikkat çekti. Ziyaretlerde kısa ve öz şekilde projelerini dile getiren Açıkel gördüğü yakın ilgiye, seçilmesi halinde Yozgat halkına layık olmak için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

MHP Başkan adayı Ömer Açıkel, kurum ve kuruluşları ziyaret ederek işçilerle görüştü, bazı STK’lara yaptığı ziyaretlerde de Yozgat’a dair önemli açıklamalar yaptı. Yozgat İl Özel İdaresi ek hizmet binasını ziyaret ederek burada çalışanlarla ayaküstü sohbet eden ve desteklerini isteyen Açıkel, daha sonra Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Akdemir’in misafiri oldu. Kanser Hastaları Moral ve Motivasyonu Derneği yöneticileri ile bir süre görüştükten sonra Sağlık İl Müdürü Dr. Fatih Şahin’i ziyaret ederek bir süre sohbet eden Açıkel, gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti.

ReklamReklam
Yozgat’ta 38 engelli birey askerlik heyecanı yaşadı
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen temsili askerlik töreninde, 38 engelli birey, bir günlüğüne de olsa asker olmanın mutluluğunu yaşadı.
Sedef, Meclis kürsüsünden Yozgat’ın taleplerini dile getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, TBMM'de yaptığı konuşmada Yozgat’ın taleplerini meclis kürsüsünde dile getirdi.
Başhekim Demir, Hemşirelerin Günü’nü kutladı
Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr Ali Demir, beraberinde idari ekip ile birlikte 12 Mayıs Hemşireler Haftası...
Başhekim Kozan: Hipertansiyon hastaları kilo kontrolü sağlamalı
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan Hipertansiyon hastalarının düzenli egzersiz yaparak kilo kontrolünü sağlamaları gerektiğini söyledi.
Yozgat’tan ilk Hac kafilesi dualarla uğurlandı
Yozgat İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek Yozgat'lı ilk hacı adayı kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi.
Merkez Ortaokulunda Anneler Günü etkinliği
Yozgat Merkez Ortaokulu tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği büyük beğeni topladı.
Akdemir’den, Halkbank kredi faiz oranlarının artırılmasına sert tepki
Yozgat Bakkalar Odası Başkanı Mustafa Akdemir, Halkbank'ın kredi faiz oranlarında geriye dönük artış yapmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.
Sendikalar kamu çalışanlarının mağdur edilmemesini istiyor
Kamuda tasarruf paketi kapsamında alınan kararlar ve önlemler hakkında değerlendirmelerde bulunan Memur-Sen Yozgat İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Yozgat...
Yozgat Emniyet’inin acı kaybı
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 53 yaşındaki polis memuru, dün gece görevli olduğu ekip...
Sosyal Güvenlik Haftası kutlanıyor
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) her yıl 16 Mayıs tarihinin yer aldığı hafta içerisinde kultladığı Sosyal Güvenlik Haftas’nı bu yılda dolu...
Vali Özkan: Toplumumuzun tüm kesimi destek olmalı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Engelliler Haftası'nın önemine değinerek, toplumun tüm kesimlerinin engelli bireylere destek olması gerektiğini söyledi.
SGK İl Müdürü Demir’den Vali Özkan’a ziyaret
Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.
Futsal Turnuvası Pazartesi başlayacak
Yozgat'ta heyecan dolu bir spor etkinliği başlıyor.  Eğitim Bir Sen Yozgat Şubesi, Yozgat Genç Memur Sen, Yozgat İl Milli Eğitim...
Eroğlu’ndan anlamlı etkinlik
Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Engelliler Haftası'nı anlamlı bir etkinlikle kutladı. Hastanede çalışan engelli personele yönelik düzenlenen pastalı...
Altınkaynak, okul ziyaretlerini sürdürdü
Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak,  okul ziyaretleri kapsamında Merkez Gülaylar İlkokulu'nu ziyaret etti. Altınkaynak, okulun sınıflarına misafir olarak...
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ