$ DOLAR → Alış: 32,13 / Satış: 32,26
€ EURO → Alış: 34,94 / Satış: 35,08

Görevler geçici, dava ise kalıcıdır

Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde ve Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunan Yusuf İbiş, “Bizler için isimler ve görevler geçici, dava ise kalıcıdır.”dedi.

Görevler geçici, dava ise kalıcıdır
  • 16.03.2023

Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde ve Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunan Yusuf İbiş, “Bizler için isimler ve görevler geçici, dava ise kalıcıdır.”dedi.

Yoğun bir kalabalık grubu ile AK Parti Yozgat İl Başkanlığı’na gelen Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Eski Başkanı Yusuf İbiş, Aday Adaylık belgesini İl Başkanı Yusuf Başer’e takdim etti.

Yusuf İbiş, burada yaptığı konuşmasına büyük deprem felaketinde hayatlarını kaybedenlere  Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

İbiş, “Öncelikle belirtmek isterim ki henüz 18 yaşındayken AK Gençlik ailesine ilk adımı attığım, siyasi hayatımın başladığı ve siyasi tarihin mihenk taşlarından olan Yozgat’ta; böyle bir görev için bulunuyor olmak benim için büyük bir onur ve mutluluktur. Teşkilat mensuplarımızın birçoğu ile birebir tanışıp aynı masada çay içmiş, aynı dert ile dertlenmiş, aynı sokaklarda kapı kapı gezip AK davamızı anlatmış olmanın gururunu yaşıyorum

1995 yılında Yozgat’ta doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi burada tamamlarken 18 yaşıma girmem ile birlikte Şefaatli ilçemizin Gençlik Kolları’nda görev almaya başladım. Şefaatli Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken Ankara’da hukuk fakültesini kazandım. Bu vesileyle, Ankara Gençlik Kolları teşkilatlarından, üniversite teşkilatına ve Genel Merkez Gençlik Kolları Komisyon Üyeliği’ne kadar birçok farklı kademede görev alıp, 2019 yılında MKYK Üyesi olarak seçildikten sonra, 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi’nde tekrar MKYK Üyesi olarak seçilmiş olup yapmış olduğum Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevimin ardından Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevine atandım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilme yaşını 30’dan 18’e indirmesi ile bugün sizlerin karşısında genç bir milletvekili adayı adayı kardeşiniz olarak bulunuyorum. Doğduğum, büyüdüğüm, çocukluğumun en güzel yıllarının geçtiği şehir Yozgat’ı, gençlerini ve kıymetli hemşerilerimiz en güzel şekilde temsil edeceğime inancım tamdır. Bu minvalde nerede bir talebiniz, nerede bir ihtiyacınız ve nerede bir derdiniz varsa hemdert olacağımızdan emin olabilirsiniz.”dedi.

HEDEFİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZIN YENİDEN SEÇİLMESİDİR

Hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi olduğunu vurgulayan İbiş, “Tarım ve hayvancılığın önemli şehirlerinden olan Yozgatımızın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kalkınmaya devam etmesi ve daha da gelişmesi için tüm çalışmalarımızı sizlerle istişareli bir şekilde sürdüreceğiz.

Öncelikli ve ilk hedefimiz Cumhurbaşkanımızın 14 Mayıs’ta rekor bir oy ile tekrardan Cumhurbaşkanlığına devam etmesini sağlamaktır. Ardından Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile aday gösterilecek olan 4 milletvekilimizin de kıymetli hemşehrilerimizin teveccühü ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Yozgatımızı temsil etmesini sağlamaktır. Bizler için isimler ve görevler geçici, dava ise kalıcıdır.  Bu minvalde çıkmış olduğum yolda değerli desteklerinize talip olduğumu belirtirken, adaylık listesi ne olursa olsun doğru bildiğim ve hak olduğuna inandığım bu yolda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında yol yürümekten vazgeçmeyeceğimi bilmenizi isterim. Hem bizler için bir okul niteliğinde olan gençlik kollarımızda yetişmiş ve hemen her kademesinde görev almış olmam, hem de halihazırda yürütmekte olduğum Teşkilat Başkanlığı görevim hasebiyle teşkilatımızın her kademesinin talep ve isteklerini anlayabilecek, gençlerimizin arkasında, büyüklerimizin de her daim yanında durarak ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğimi ifade ederken buraya kadar gelerek dua ve desteklerini ileten siz değerli dostlarıma, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, ana kadememize ve tüm yol arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

Konuşmamı değerli büyüklerimizin sözü ile noktalamak isterim.”diye konuştu.

ReklamReklam
Yozgat’ta 38 engelli birey askerlik heyecanı yaşadı
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen temsili askerlik töreninde, 38 engelli birey, bir günlüğüne de olsa asker olmanın mutluluğunu yaşadı.
Sedef, Meclis kürsüsünden Yozgat’ın taleplerini dile getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, TBMM'de yaptığı konuşmada Yozgat’ın taleplerini meclis kürsüsünde dile getirdi.
Başhekim Demir, Hemşirelerin Günü’nü kutladı
Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr Ali Demir, beraberinde idari ekip ile birlikte 12 Mayıs Hemşireler Haftası...
Başhekim Kozan: Hipertansiyon hastaları kilo kontrolü sağlamalı
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan Hipertansiyon hastalarının düzenli egzersiz yaparak kilo kontrolünü sağlamaları gerektiğini söyledi.
Yozgat’tan ilk Hac kafilesi dualarla uğurlandı
Yozgat İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek Yozgat'lı ilk hacı adayı kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi.
Merkez Ortaokulunda Anneler Günü etkinliği
Yozgat Merkez Ortaokulu tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği büyük beğeni topladı.
Akdemir’den, Halkbank kredi faiz oranlarının artırılmasına sert tepki
Yozgat Bakkalar Odası Başkanı Mustafa Akdemir, Halkbank'ın kredi faiz oranlarında geriye dönük artış yapmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.
Sendikalar kamu çalışanlarının mağdur edilmemesini istiyor
Kamuda tasarruf paketi kapsamında alınan kararlar ve önlemler hakkında değerlendirmelerde bulunan Memur-Sen Yozgat İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Yozgat...
Yozgat Emniyet’inin acı kaybı
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 53 yaşındaki polis memuru, dün gece görevli olduğu ekip...
Sosyal Güvenlik Haftası kutlanıyor
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) her yıl 16 Mayıs tarihinin yer aldığı hafta içerisinde kultladığı Sosyal Güvenlik Haftas’nı bu yılda dolu...
Vali Özkan: Toplumumuzun tüm kesimi destek olmalı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Engelliler Haftası'nın önemine değinerek, toplumun tüm kesimlerinin engelli bireylere destek olması gerektiğini söyledi.
SGK İl Müdürü Demir’den Vali Özkan’a ziyaret
Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.
Futsal Turnuvası Pazartesi başlayacak
Yozgat'ta heyecan dolu bir spor etkinliği başlıyor.  Eğitim Bir Sen Yozgat Şubesi, Yozgat Genç Memur Sen, Yozgat İl Milli Eğitim...
Eroğlu’ndan anlamlı etkinlik
Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Engelliler Haftası'nı anlamlı bir etkinlikle kutladı. Hastanede çalışan engelli personele yönelik düzenlenen pastalı...
Altınkaynak, okul ziyaretlerini sürdürdü
Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak,  okul ziyaretleri kapsamında Merkez Gülaylar İlkokulu'nu ziyaret etti. Altınkaynak, okulun sınıflarına misafir olarak...
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ