enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,3068
EURO
51,2791
ALTIN
6.693,81
BIST
13.047,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
9°C
Yozgat
9°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
7°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
10°C
Pazar Yağmurlu
9°C
Pazartesi Yağmurlu
8°C

Görevi devralan personelle toplantı

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden Kahramanmaraş merkezde yeni görevlendirilen 106 din görevlisi ile koordinasyon toplantısı yaptı.

Görevi devralan personelle toplantı

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden Kahramanmaraş merkezde yeni görevlendirilen 106 din görevlisi ile koordinasyon toplantısı yaptı.

Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a çeşitli hizmetleri yürütmek üzere görevlendirilip bölgedeki görev süresi dolan din görevlilerinin bölgeden ayrılması ile Yozgat, Tokat, Sivas, Balıkesir, Karabük ve Düzce İl Müftülükleri görevlendirilen 106 din görevlisi bölgeye geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş Koordinatör Müftüsü olarak görevlendirilen İl Müftüsü Ali Gülden, bölgede görevlendirilen yeni erkek ve kadın din görevlileri ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllülerinin de katıldığı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Başkanlık tarafından depremzede vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında verilen hizmetlerin paylaşılıp tecrübe aktarımının yapıldığı toplantıda, yürütülen faaliyetlerin etkinliğini artırmak üzere istişarelerde bulunuldu. Toplantıya Vakıf ve Din Görevlilerinin yanı sıra Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman, Kahramanmaraş İl Müftü Vekili Süleyman Yavuz, Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcısı Remziye Köroğlu ve grup sorumluları katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.