Danıştay 8. Daire’nin ‘Öğrenci Andı’ ile ilgili kararını eleştiren Anayasa komisyonu başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ın açıklamalarına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye AK Parti’den tepki geldi.
İstanbul Yozgatlılar Federasyonu (İYF) ve Yozgat Vakfı tarafından 2022-2023 yılı İstanbul da okuyun Yozgatlı Üniversite Öğrencileri için burs müracaatları ve değerlendirmesi çok yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Yozgat Valisi Ziya Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın isminin verildiği ve Yozgat’ın 3’üncü OSB’si olacak olan Boğazlıyan Fuat Oktay (OSB) alanında incelemelerde bulundu.
Yozgat’ta 2020 yılına vatandaşlar aileleri ve sevdikleri ile eğlenerek girerken polis memurları, jandarma ekipleri, belediye temizlik işçileri, sağlık çalışanları ve taksiciler yeni yıla çalışarak girdi.