$ DOLAR → Alış: 32,13 / Satış: 32,26
€ EURO → Alış: 34,93 / Satış: 35,07

Başkan Köse: El birliği ile şehrimizi geliştireceğiz

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, şehrin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, başta siyasiler olmak üzere, il yöneticileri, stk’lar, iş dünyası, kanaat önderleri ve toplumun her kesimi ile istişare halinde el birliği ile kenti geliştireceklerini söyledi.

Başkan Köse: El birliği ile şehrimizi geliştireceğiz
  • 18.02.2022

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, şehrin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, başta siyasiler olmak üzere, il yöneticileri, stk’lar, iş dünyası, kanaat önderleri ve toplumun her kesimi ile istişare halinde el birliği ile kenti geliştireceklerini söyledi.

 

Belediye Başkanı Celal Köse, gazetemize yaptığı açıklamada; şehrin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik yapılan ve planlanan projeleri gerçekleştirmek için her zaman hükümetin desteğini yanlarında gördüklerini söyledi.

Ankara’da siyasi ve bürokraside bulunan Yozgatlıların kentin gelişmesi ve kalkınması için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Köse, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Başkan Köse, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’ın her projesine olumlu yaklaşarak büyük destekler verdiğini vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız adeta bir Yozgatlı gibi Yozgat’ın bütün projelerine büyük destek veriyor. Bunun yanında yine Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ertuğrul Soysal, milletvekillerimiz Sayın Yusuf Başer, MHP Milletvekili Sayın İbrahim Ethem Sedef ve bürokrasideki hemşehrimiz olan genel müdürlerimiz, müdürlerimiz Yozgat’a yapılan bir yatırım için her zaman ellerini taşın altına koyarak bizlere destek oluyor. Bu vesile ile Yozgat’ımız adına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

YAPILAN ÇALIŞMALARDA ORTAK AKLA ÖNEM VERİYORUZ

Şehre yapılacak projelerle ilgili her zaman ortak akılla hareket ettiklerini dile getiren Köse,“İlimize yapılmasını planladığımız projelerle ilgili vatandaşımızın istek ve talepleri doğrultusunda istişare ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmalardan bir tanesi eski hal binası yerine yapacağımız modern iş merkezi. Bunla ilgili de gerek burada faaliyetini sürdüren esnaflarımız, gerekse vatandaşlarımızla görüşerek ortak karar doğrultusunda bu çalışmamızı yürütüyoruz. Orada bulunan esnaflarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde inşaat çalışmasını başlattık ve oradaki esnafımız mağdur etmedik. İnşallah bu çalışmamızda tamamlandığında şehrimizin çehresini değiştirecek modern bir iş merkezini Yozgat’ımıza kazandırmış olacağız.”diye konuştu.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ
sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini anlatan Köse, şunları kaydetti: “Şehrimizde gençlerimizin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak amacıyla ‘Gençlik ve Kültür Merkezi’ projemizi hayata geçiriyoruz. Belediye kapalı Otoparkımızın üzerinde inşaatı süren merkezimizi inşallah bu yıl içerisinde tamamlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz. İnşallah genç kardeşlerimizin yeni adresi, içerisinde, kütüphane, etüt salonları, çalışma salonları, toplantı salonları, seminer salonları, etkinlik odası sergi ve fuaye salonu, kafeterya ve atölyeler yer olan şehrimizin büyük bir eksiğini giderecek olan Gençlik ve Kültür Merkez Gençlerimiz olacak. Gençlerimiz burada ders çalışabilecek, çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecekler.”

Yozgat gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spora yönlendirmek, sağlıklı nesiller yetiştirmek için spor alanlarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Köse, her mahalleye en az bir halı saha yapmayı hedeflediklerini ifade etti.


12 MAHALLEMİZDE 12 HALI SAHA PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRDİK

Başkan Köse, “Şu ana kadar 12 mahallemizde 12 halı saha projemizi hayata geçirdik. Bunlar; Mehmet Hulusi Efendi Mahallesi, Agahefendi Mahallesi, Mutafoğlu Mahallesi, Fatih Mahallesi, Yukarı Çatak Mahallesi, Bahçeşehir Mahallesi, Çapanoğlu Mahallesi (1 Nolu Toki), Çapanoğlu Mahallesi (2 Nolu Toki), Eskipazar Mahallesi, Tuzkaya Mahallesi
Divanlı Mahallesi, Erdoğan Akdağ Mahallesi, yine bunların yanı sıra İnşaat mevsiminin başlamasıyla birlikte de diğer mahallelerimizde uygun alanlara halı saha çalışmalarına başlayacağız. Bunun dışında yine belediye bünyesinde kurduğumuz futbol ve hentbol takımlarıyla gençlerimize sevdikleri sporu yapma imkan sunarak sporu ve sporcularımızı da destekliyoruz.” şeklinde konuştu.

ReklamReklam
YOSİAD Yozgat ekonomisinin geleceğini değerlendirecek
21 Aralık 2019'da, Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD)  Genel Başkanı Erdal Öztürk, öncülüğünde düzenlenen "İş İnsanları Zirve Toplantısı"nda başlayan...
Türk Mutfağı Haftası’nda yöresel lezzetleri tanıtacak
Yozgat Valiliği, 21-27 Mayıs 2024 tarihleri arasında Türk Mutfağı Haftası kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek etkinliklerle Yozgat'ın yöresel lezzetlerini tanıtacak.
Yozgat’a gelen iki kadın hırsız emniyetten kaçamadı
Çevre illerden Yozgat’a hırsızlık için geldiği ve dil düşürme yöntemiyle hırsızlık yaptığı  tespit edilen iki kadın hırsız, İl Emniyet Müdürlüğü...
Adli suçlardan aranan 7 şahıs yakalandı
13-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, aralarında çeşitli suçlardan aranan 7 şahısın yakalandığı bildirildi.
Başkan Arslan, miniklerin yılsonu heyecanına ortak oldu
Yozgat Belediye Başkanı Dr Kazım Arslan, Belediye Kreş ve Gündüz Bakım Evi yılsonu etkinliklerine katılarak miniklerin heyecanına ortak oldu.
Yozgat Şehir Hastanesi’nden Hemşire ve Ebeler Haftası etkinliği
Yozgat Şehir Hastanesi, Hemşire ve Ebeler Haftası'nı özel bir etkinlikle kutladı. Hastanede görevli ebe ve hemşireler için düzenlenen etkinlik, coşkuyla...
Emniyet’ten uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Yozgat l İl Emniyet Müdürlüğü NARKO ekipleri, İl Merkezinde yaptıkları çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen bir şüpheli...
19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Tüm yurt genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Vali Özkan, Boğazlıyan’da vatandaşlarla bir araya geldi
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Boğazlıyan İlçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet edip sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.
Vali Özkan: Bölgemize katkı sağlayan her türlü girişimi destekliyoruz
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat'a yatırım yapan ve istihdam sağlayan tüm iş insanlarına teşekkür ederek, bölgenin ekonomik büyümesine katkı...
Kabayel’den tasarruf kararı eleştirisi
Türk Eğitim Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel, hükümetin kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve israfın önlenmesi amacıyla açıkladığı tasarruf...
Arif Topal, İl Müdürlüğü Görevine Asaleten atandı
Adana/Karaisalı Eğlence köyünde doğan ve mesleki hayatında önemli başarılar elde eden Arif Topal, geçtiğimiz yılsonunda Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler...
Köse, Art& Arch Mimarlık Ofisi dualarla açıldı
Sahipliğini Yozgat’ın genç mimarlarından Fatma Nur Köse’nin yaptığı Köse, Art & Arch Mimarlık Ofisi, Kaytan Plaza’nın 3. Katında dualarla gerçekleşen...
Tasarruf ve Verimlilik Odaklı Yeni Dönem kamuda başlıyor
Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile ‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ ile Kamu Kaynaklarının etkin ve daha tasarruflu kullanımı hedefleniyor.
SGK personeli sosyal etkinlikte buluştu
Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir, Sosyal Güvenlik Haftası'nı özel bir etkinlikle kutladı. Bu özel etkinlikte SGK personelleri,...
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ