enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
49,9422
EURO
55,7635
ALTIN
6.222,90
BIST
10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
13°C
Yozgat
13°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
14°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
13°C

Vali Polat, KYK’da incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Ziya Polat, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’nu ziyaret ederek, İl Müdürü Rasim Parlak’tan bilgiler aldı.

Vali Polat, KYK’da incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Ziya Polat, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’nu ziyaret ederek, İl Müdürü Rasim Parlak’tan bilgiler aldı.

Korona salgınına karşı şehirde denetimlere çıkan Vali Polat, vatandaşları uyararak, salgına karşı , maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına herkesin riayet etmesi gerektiğini söyledi.

Evinde karantinada olması gereken vatandaşların karantina ihlali durumunda, karantina sürelerini KYK yurtlarında tamamlamalarını sağlayacaklarını vurgulayan Vali Polat, “Evinde İzolasyon kurallarına aykırı davranarak ikametlerini terk edenler KYK yurtlarında karantinaya alınacaklar. Karantina süresince yurtta kalanlar, kaldığı gün boyunca da  yaptılan tüm masrafları onlardan tahsis edeceğiz. İnşallah vatandaşlarımız kurallara uyar ve bunlara gerek kalmaz. Vatandaşımız kendi sağlığı ve toplumun sağlığı için evde kalırlar. 100’ün üzerinde filyasyon ekibimiz de çalışıyor. Bunun dışında kurduğumuz mahalle denetim ekiplerimiz de her gün evde kalan vatandaşlarımızı kontrol ediyor. Bundan sonra yazdığımız cezaları tahsil etmek için her türlü çabayı göstereceğiz. Yozgat’ımızın sağlığı için herkesin alınan tedbirlere uymaları gerektiğini düşünüyoruz.”diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.