enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
50,1498
EURO
55,9219
ALTIN
6.556,39
BIST
11.482,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Çok Bulutlu
5°C
Yozgat
5°C
Çok Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
1°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
3°C
Salı Karla Karışık Yağmurlu
4°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
6°C

Yerköy’ün yeni Başkanı Ferhat Yılmaz oldu

31 Mart Mahalli ve İdareler seçimlerinde İYİ Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz Yerköy’ün yeni belediye başkanı seçildi.

Yerköy’ün yeni Başkanı Ferhat Yılmaz oldu

31 Mart Mahalli ve İdareler seçimlerinde İYİ Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz Yerköy’ün yeni belediye başkanı seçildi.

Bir önceki dönem MHP’den aday gösterilen Yılmaz, belediye başkanlık seçimini çok az bir farkla kaybetmişti. 31 Mart seçimleri için Yılmaz’a AK Parti’den teklif gelmiş ve AK Partinin Yerköy Belediye Başkan Adayı olarak kesin gözle bakılırken daha sonra mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu yeniden aday gösterilmişti. Bu duruma sosyal medya hesabından tepki gösteren Yılmaz, kendisine İYİ Parti’den adaylık teklifi gelince kabul ederek yerel seçimlere İYİ Parti’nin adayı olarak girmişti. Yoğun bir seçim çalışması yürüten Yılmaz, resmi olmayan sonuçlara Yerköy’ün yeni Belediye Başkanı seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.