$ DOLAR → Alış: 32,30 / Satış: 32,43
€ EURO → Alış: 34,58 / Satış: 34,72

Yozgat SMMM ailesi iftarda buluştu

t Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) her yıl olduğu gibi bu yıl ramazan ayında da geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde meslektaşları ile bir araya geldi.

Yozgat SMMM ailesi iftarda buluştu
  • 10.04.2022

Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) her yıl olduğu gibi bu yıl ramazan ayında da geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde meslektaşları ile bir araya geldi. Geniş katılımla gerçekleşen iftar programında meslekte  25 yıl ve daha fazla görev yapan muhasebeci ve mali müşavirlere mesleğe katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Bulut  ve yönetim kurulu üyeleri, davetlilerle yakından ilgilendi.

SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, yaptığı konuşmada, her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde meslektaşları ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Başkan Bulut, “Pandemiden dolayı dünya ülkeleri  ve ülkemiz başta olmak üzere bir çok  toplu  organisasyonlar yasaklanmıştı. Pandemi döneminde   maalesef iftar programı yapamadık. Ancak şimdi  tekrar  bu mübarek ramazan ayının iftarında sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

          Ramazan ayı sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz.   Mesleğimizin, birileri tarafından değil bizzat kendimiz tarafından iyi bir seviyeye getirileceğinin ve mesleğimize gerekli saygınlığı kazandırmanın yine kendi elimizde ve birliktelikte olduğunun bilinmesinde fayda olacağını düşünmekteyim.”dedi.

DAYANIŞMA, YARDIMLAŞMA VE BİRLİKTE OLMAK İNSANI ASLA YOLDA BIRAKMAZ

“Dayanışma, yardımlaşma ve birlikte olmak ve fikir almak, insanı asla yolda bırakmaz.”  Bizler aynı görevi yapıyoruz. Aynı sorunları yaşıyoruz. Bu yüzden dayanışmaya önem vermemiz gerekmektedir. Son yıllarda yaşanan pandemi  olayında  sağlıkçılardan sonra  en çok pandemiye meydan okur gibi  çalışıp ekonomiye katkıda bulun bizlerin sesine kulak verilmelidir. Serbest muhasebeci ve Mali Müşavirler ekonominin işleyişinde en önemli görevleri üstlenmektedir. Meslektaşlarımızın karşılaştığı sorunları çözmek ekonomideki sorunları bir nebze olsun hafifletmek anlamına gelecektir. Özellikle mücbir sebep ve tahsilat sorununu dayanışma içinde çözmeliyiz. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın ve özelliklede mecliste bulunan Mali müşavir vekillerin gittikleri yeri unutmamalarını muhasebecilerin ve Mali Müşavirlerin sesine kulak vermesini ve sorunlarının çözümü için harekete geçmesini temenni ediyorum. Her sektörde KDV indirimine gidildiğini ama biz mali müşavirlerin KDV  indirimini göz ardı etmelerini istemiyoruz. Bu duygularla sözlerime son verirken bu güzel akşamda  sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. “diye konuştu.

Konuşmaların ardından meslekte 25 yıl ve üzeri  görev yapan mali müşavirlere katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. SMMMO iftar programına; il genelindeki muhasebeci ve mali müşavirlerin yanı sıra Yozgat ESOB Başkanı Latif Altın, TSO Başkanı Sinan Çelik, SMMMO Başkanı Ahmet Bulut ve yönetimi katıldı.

ReklamReklam
Süleyman Şahan’ın girişimleriyle Yozgat’a 34 yeni doktor atandı
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmeler neticesinde Yozgat’a 26 Uzman hekim, 8’de pratisyen...
Ekinci: Hedefimiz 5 yılda söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmektir
Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, hedeflerinin 5 yıl içerisinde söz verdikleri çalışmaları gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Başhekim Kozan, uyardı
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr. Mustafa Kozan, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) konusunda halkı uyararak dikkatli olmaları çağrısında bulundu.
Otomobil ağaca çarptı, sürücü yaralandı
Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin kontrolden çıkarak ağaca çarpması sonucu aracın sürücüsü yaralandı.
Yozgat’ta 345 olayda 343 şüpheli yakalandı
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15-30 Nisan 2024 tarihleri arasında il genelinde yapılan operasyonlarda toplam (345) olayda (343) şüpheli şahıs...
Ünal’dan gazetemize tebrik ziyareti
Sorgun ilçesinde önemli bir sosyal sorumluluk üstlenen Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Başkanı Pınar Ünal, gazetemizi ziyaret ederek, 29....
Milletvekili Şahan, Yozgat’ın taleplerini bakanlara iletti
Milletvekili Şahan, Yozgat’ın taleplerini bakanlara iletti
Demir ve Gözan’dan Vali Özkan’a ziyaret
Sarıkaya Kaymakamı Ahmet Nuri Demir ve 31 Mart Yerel Seçimleri neticesinde Sarıkaya Belediye Başkanı seçilen Osman Gözan, Yozgat Valisi Mehmet...
Zabıta ekiplerinden fırın denetimi
Yozgat Belediyesi zabıta ekipleri şehir merkezinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yaptı.
Pastalı doğum günü sürprizi
Gazetemiz Yeniufuk'un ortakları Bekir Çaylak ve Cemil Mermertaş, mesai arkadaşlarından yaş günü sürpriziyle karşılaştılar. Bugün, ofislerinde düzenlenen sıcak bir kutlama...
Hak İş Yozgat İl Başkanlığı 1 Mayıs’ı kutladı
                Hak İş Yozgat İl Başkanı Ferman Zararsız, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Meydanında ellerinde sendika ve Türk Bayrakları ile...
Başkan Altuntaş, havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu
Ak Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yozgat Havalimanı inşaatında incelemelerde bulunarak şantiye şefi...
Meclis üyelerinden hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Yozgat Belediyesi Meclis üyeleri; Nuri Tinel,  Sibel Yıldırım, Ahmet Mitat Çakıroğlu ve Hüseyin Durusoy, İl Genel Meclis Başkanı...
Başkan Arslan, tesisleri yerinde inceledi
Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan,, Yozgat Park ve Belediye Kreşi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Trafik ihlalinden 50 sürücüye trafik cezası yazıldı
Trafik ihlalinden 50 sürücüye trafik cezası yazıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ